Yesterday & Today.

Igår var det söndag och regnigt men det spelade inte så stor roll för mig som var inne i stort sätt hela dagen. Jag, mamma och Jenny hade nämligen en liten babyshower för Nettan och Sofie med prat, lekar, paketöppning och lite gott att äta. ♥ Mysigt till tusen. Om mindre än 3 veckor blir ni två tre. ♥
Går idag in på vecka två på detta sommarlov. Ligger just nu i min säng, i mitt mörka rum med min pyjamas på. Har inga direkta planer för dagen och kände därför för att ta det lugnt idag. Är ganska trött efter ett par nätter med lite för lite sömn. Peace!

Dem dagarna.

Helu. Midsommar idag och solen har valt att titta fram för typ första gången på år just denna dag, yes! Gått ett tag sen jag skrev sist nu, har haft ett par roliga dagar och jag tror verkligen att detta sommarlov kommer bli mycket händelsefullt. Igår var det grillning i varamon med härligt folk och jag känner hur jag i stort sätt har saker att se fram emot hela tiden. Hoppas jag hinner med allt som jag vill bara, ska ju bli moster för tredje gången i sommar också, ♥ gud va mycket som händer. haha, lite roligt med tanke på mitt förra inlägg. Men jag antar att dem dagarna också kommer..
(En mysbild från gårdagen. ♥) Idag är det midsommarafton. Vet att det väntas grillning och jordgubbar med familjen senare, därefter så får vi se vad jag bestämmer mig för att göra.

They say i'm too young to understand.

Den 17 juni 2013, 12:04

Måndag och ny vecka. Känns som att denna dag kommer bli en av dem segare, sommarlov är alltid skönt och jag klagar absolut inte men jag hatar dem dagar då jag absolut inte har något att göra. Allt känns så tråkigt och jag blir verkligen rastlös. Men idag ska jag göra någon nytta utav dagen och faktiskt göra planer av dem som inte finns. Så nu har jag bestämmt mig för att snart gå ut på en långpromenad med dogsen och samtidigt spana lite efter Atos. Därefter så får vi se vad som händer.

Gamla tider.

Redan söndag. Gårdagen spenderades med grillning och firning av bror som fyllde år. Idag vet jag inte riktigt vad det väntas under dagen mer än att jag ska ha seriemys tillsammans med Nettan och Sofie någon gång under dagen eller kvällen sen blir det säkert någon hundpromenad också.
Har inga bilder, så bjuder på en som jag hittat i fotoalbumen. Tror det är från gamla tider i Stockholm.

Långt inlägg.

Har gått ett tag sen sist igen och jag har hunnit göra en del saker under tiden som det stått tomt här. Tänkte att jag skulle sammanfatta de senaste dagarna här under i ett och samma inlägg.
Tisdag, Dagen började med en kort sovmorgon, drog till skolan vid nio och där vi började städa ur skåpen för att sedan kunna lämna in våra nycklar, förevigt(!!) Efter lunch drog jag hem och började fixade i ordning mig för att senare under kvällen kunna dra hem till Mirre där jag sedan sov över.

Onsdag, Efter att ha vaknat upp och ätit frukost så började vi fixa i ordning oss inför avslutningskort och avslutningsmiddagen som skulle va under dagen. När det var sagt och gjort så begav vi oss till skolan. Hade det super mysigt under hela middagen och gick hem runt 3 någon gång.
Efter fotograferingen och middagen så gick vi hem och då byte jag om, packade upp lite och sedan var det dags för att gå på systersonens skolavslutning. Efter det så hängde jag med ut på ännu en biltur för att se om vi kunde skymta Atos (vilket vi gjorde) som varit på rymmen i en vecka nu.

Torsdag och skolavslutning! Efter att ha gjort oss i ordning så åkte vi till skolan där vi hade avslutning, fick betyg och sa hejdå, känns helt sjukt att det aldrig mer kommer va VI igen. ♥ Kommer sakna alla något sjukt! Efter avslutningen så gick vi hem och jag började packa och byta om. Därefter åkte vi till Liseberg där vi va under resten av kvällen. Kom hem vid halv 3 någon gång och gick och la mig.

Idag är det fredag och min första dag på sommarlovet. Vädret är inte det bästa men jag hoppas på att ändå kunna fira med lite fredagsmys senare ikväll. ♥ Hoppas alla har det bäst!

Måndag 10 juni.

Och så börjar även denna dag lida mot sitt slut.. Gick bara fyra timmar i skolan idag och då var det inte ens riktiga lektioner. Efter lunch så fick vi ledigt tills kvart i fyra då vi skulle åka ut och åka båt och ha det trevlig med våran klass, parallellklass och lärare. Hade det super mysigt och vädret var verkligen på vår sida. Kom hem för några timmar sen. Har även hunnit hänga med Jesper, Nettan och Sofie på en biltur under kvällen. Trevligt! Nu blir det sängen för imorgon så väntas återigen skola.

00:00

Precis lagt mig i sängen efter en kväll hos Nettan och Sofie med serie och tacomys, kul att ta ikapp lite efter veckan som dem varit borta! ♥ Nu ska jag göra ännu ett försök till att sova, det har inte varit så enkelt de senaste nätterna med min förkylning som jag förövrigt tror börjar beblandas med pollenallergi.. trots brist på sömn och övriga krafter så blir det imorgon skola, Måste bara hålla ut i 4 dagar till sen är det äntligen SOMMARLOV! ♥

torsdag idag.

4 dagars ledighet framför mig. Känns bra, speciellt nu när jag äntligen börjar bli bättre. (i alla fall lite..) Hoppas vädret håller i sig så man kan va ute lite. Vet inte vad som väntas under dagen annars, ska nog mest försöka fixa iordning lite här hemma sen blir det väl de vardagliga hundpromenaderna.
- Prick en vecka kvar tills skolavslutning (IIIhh!!♥)

we can't stop.

Miley Cyrus nya singel, IN-LOVE! ♥

Distance shouldn't matter, because at the end of the day, we're all under the same sky.

Onsdag, redan? Vart tar tiden vägen egentligen.. Ännu en dag hemma idag, mår bättre än igår men är långt ifrån frisk. Usch, blir så uttråkad här hemma. Det enda jag gör är att sova och det är väl bra för min tillfrisknads skull iofs.. Men jag skulle så mycket hellre va i skolan med mina vänner, speciellt nu är man inte har något att göra på lektionerna och istället bara sitter och hänger. Eller va ute och njuta va det fina vädret. Åh, det finns så mycket jag hellre skulle göra än att sitta här hemma och må dåligt. Hoppas i alla fall på att bli frisk snart så jag kan njuta av vädret dessa kommande dagar då vi är lediga!

kvällen:

even a broken clock is right twice a day.

Dålig dag idag, har gått och blivit sjuk.. Det började redan igår och imorse när jag vaknade så kunde jag knappt prata. Rösten är (tack och lov) mycket bättre nu men jag mår mycket sämre än innan och ligger just nu i sängen med feber, huvudvärk och halsont. Ingen vacker syn, usch. Så himla typiskt när vädret är så fint och man bara vill va ute. Hoppas verkligen att detta går över snabbt.
- Jobbigt att äta något alls just nu men dagens mellanmål på bild, vattenmelon. Känns som att alla i familjen blivit lite besatta av frukten på sistone, finns liksom alltid hemma. haha, Nettans fel. ♥

1#

Måndag idag, har sen jag kom hem från skolan bara suttit på balkongen i solen och hängt med Jesper och även myst och hälsat på hans nya hund Atos, så lugn och såå söt!! ♥
Ska snart slänga i mig lite mat därefter blir det en promenad med hundarna för att senare klockan sex gå och kolla på Dani när han ska uppträda med sin klass på sin skola, det blir nog kul. ♥ - idag.

Home is not a place.. it's a feeling.

Dagen börjar lida mot sitt slut och jag ligger just nu i sängen och kollar på första och enda säsongen av Hellcats, tredje gången gillt, verkligen bästa serien för träningsmotivation. ♥ ↓
Har under dagen annars inte hunnit med särskilt mycket. Gick en promenad med hundarna förut, har också hunnit springa lite på vårat nya springband ↓, duschat och även slängt i mig lite mat. Tiden bara flyger iväg och imorgon går jag in på den näst sista skolveckan, helt sjukt!! ♥

How do i get better once i´ve had the best?

Söndag. Har inte ens hunnit gå upp ur sängen på riktigt än.. kände för att bara ta en slapp morgon, men nu har jag verkligen dragit ut på det ordentligt så nu blir det till att gå upp och klä på sig för att senare kanske dra ut på en promenix med hundarna. ♥
- En från i fredgas som Matilda tagit, roligaste kvällen på länge. ♥

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus