V. 34

Och så var försa skolveckan i gymnasiet avklarad. Känns helt ok, annorlunda men det kan bara bli bättre right? Igår var det äntligen fredag och helg, Skönt! Med både skola och jobb under veckan så var jag inte lite trött i slutet där.. Denna helg blir därför till att ta det lungt.
- Några från veckan..

Hundvakt.

Onsdag och jag är uppe med tuppen. Ska vara hundvakt åt söt-Exxo idag så dagen började tidigare än vanligt, men det är väl lika bra att börja vänja sig nu med skolan som börjar om bara 5 dagar. Hoppas på sol och värme så jag kan fördröja tiden med lååånga promenader på mitt nya favorit ställe.

Tankarna blir lätt många en kväll som denna.

Jag börjar gymnasiet om mindre än en vecka och känslorna är både blandade och ibland för många. Jag vet inte hur något kommer att bli. Men jag vet att jag kommer sakna det som varit, för efter denna sommar så vet jag att det aldig mer kommer att bli som det en gång var.

När natt blir dag.

22 minuter kvar tills det blir måndag. Men än är det Söndag. Eller åtminstone söndagsnatt.. Helgen gick fort och har verkligen varit en av dem bättre med bra (och dåligt) väder, födelsdagsfirande, övningskörning, poolhäng, grillning, seriemys och massa mer därtill. - Några få från dagarna.

Fredag den 2 Augusti.

Dagen har varit en av dem segare, har bara varit hemma och gjort det som jag alltid gör i stort sätt. Snart så ska vi här hemma i alla fall gå över till Nettan och Sofie på kalas eftersom att Sofie fyller år idag. (Grattis, Grattis, Grattis!! ♥) Det ska bli riktigt kul. Senare ikväll så väntas även seriemys. ♥

I don’t have many, and I don’t have much. In fact I don’t have any, but I’ve got enough.

Redan torsdag, denna vecka har verkligen gått fort.. Vet inte riktigt vart tiden tagit vägen, kan ju ha med att göra att jag haft ganska mycket saker att göra de senaste dagarna, vilket faktiskt varit skönt! Som sagt torsdag idag och soligt igen, tackar vädergudarna! Började tröttna på det mörka.. Kom hem för någon timme sen efter att ha träffat Mirre och ätit glass samt kikat lite på stan. Så mysigt och saknat! ♥ Ska snart käka något sen får vi se vad jag gör av kvällen.

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus