Tråkdag.

Måndag.&.Tråkdag. Usch de märks att skolan är igång igen för här sitter jag med min outhärdliga huvudvärk. Igen. Usch och fy får nog lyckas att stå ut för nu väntas tyskaglosor och sedan fysik yey jag älskar mitt liv. not. Men fick i alla fall gjort min nedrans bokredovisning i dag och de är så skönt att ha det gjort så de får bli dagens +. Ha en fin fortsättning på dagen nu, Kram&kärlek.

- Gillar fina Serie gifar som gör en glad. ♥

Den där söndagen.

Söndagen innan skolan börjar igen usch finns nog inte riktigt några ord för känslan. Mer än att den suger. Dagen har mest gått på av sig självt och jag har inte gjort något specielt alls och resten av dagen blir nog mest till att göra läxor och förbereda inför morgondagen så jag slipper allt sånt på morgonen.. Hoppas ni haft en fin dag och att den förblir.

Everything in between.

Gårdagen spenderades med Lina ♥ på ett mysigt café i vadstena. Vi pratade i timtal från när himlen var ljus tills när den var mörk. Har verkligen saknat de, Har saknat dig. En riktig vän. ♥

Idag är det en ny dag och jag har hellt plötsligt ganska mycket att göra men först på den långa listan så står det nog att klä på sig lite kläder för där efter så bär det av på en långpromnad med sofie hundarna. :) Ha en fin dag, puss&Kram.

- John-John får stå för allt fint idag. Han är ju så jävla underbar. (Sofies bild förövrigt.)

Perfect.

- Ikväll blir det lite serie tittande. Pretty Little liars in my ♥.

- Denna kille. ♥

Ed Sheeran - Small Bump (Acoustic)

 

Ed Sheeran - Lego House (Acoustic)

 

Ed Sheeran - The A Team (Acoustic)

 

Ed Sheeran - Wayfaring Stranger

Tisdag.

Min dag har börjat sent och har i stort sätt spenderats på musik och mitt nya favorit spel på mobilen. ♥ Senare vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl försöka bli färdig med mitt hemprov och skicka i väg det till min lärare annars vet jag inte vad som händer.. Ikväll väntas i alla fall Big Brother och något annat som än är ovist. Hoppas ni haft en fin dag och att den förblir! Kram.

Vart lite ledsen nu såhär på eftermiddagen när jag insåg att jag missat en viktig sak som jag gärna ville funnits till för..

 

Samma sak som alltid.

Måndag idag och lov, skönt! Vet inte riktigt vad veckan har att vänta men något blir det alltid. Har lite på skolfronten som måste ta tags i men annars så blir det nog mest att försöka ta igen förlorad tid och ha det så kul som möjligt. Ha en fin dag nu! Kram.

Tragus.

- Helgen spenderades med Nettan och sofie, vi har kollat på serier, spelat settlers, ätit gott och igår tog vi alla tre tragus piercing. ♥


~

- Obeskrivligt vacker. ♥

Bildbrist.

Har inget att skriva eftersom det inte har hänt något märkvärdigt under dagens morgon..
Senare ska jag i alla fall hitta på något roligt med Nettan och Sofie och kanske träffa
systersönerna om jag hinner.. resten får tiden utvisa. Ha en fin dag! → Puss&Kram.

Music is what feeling sounds like.

Bjuder på lite fin musik så här på fredags kvällen och början på de flestas sportlov ♥

Tro, Hopp & Kärlek.

- Ett halsband som min mamma fick av min pappa för många år sen, jag har fått äran att låna det. ♥
Förövrigt har jag blivit sjuk igen eller sjuk och sjuk. Jag har feber och något har hänt med mina lungor vet inte om det är lunginflamation på gång eller om jag möjligen sträckt mig för ont gör det. Blir förmodligen hemma i morgon och hoppas på att bli frisk för det är mycket denna vecka som ska hinnas med. Glad alla ♥ dag också. Ha det fint & Kram.

♥!

- Kvällen ägnades åt denna lille plutt som fyllde år idag. ♥ Det vart tårta, paket och massa bus med mina 2 favorit pojkar.

Everything.

Har gjort läxor sen jag kom hem förut och ska nu fortsätta ett litet tag till. Senare blir det nog till att kolla på Vampire Diaries. ♥ Orkar inte med denna dag känner jag. Har just nu ont på flertal ställen och orkar inte tänka på allt som just nu bara gör mig ledsen.

Du kom för sent.

- Drog till H-fred med syster i fredags för att träffa Sofie och Ohne. Där var det som i helt annat land med is och snö, ganska mysigt men kallt! Det vart i alla fall en myshelg med serier, roligheter och gott att äta. Åkte i dag hela den långa vägen hem till motala och i morgon är det måndag så nu ska jag ta tag i mitt liv, Börjar med en varm dusch och sedan blire läxor. Ha en fin kväll, Och Kram.

Allt eller inget.

Fredag! ♥ Dagen har varit lite som alla andra. Vakna, gjorde alla morgonsysslor och sedan iväg till skolan där jag spenderar större delen av dagen, Som endå inte har varit allt för jobbig, fick lite roliga och glada resultat och att spendera tid med fina vänner är aldrig fel. Resten av dagen och helgens planer är ganska ovisa just nu men något blir det alltid! Ha en fin dag! Kram.

Lovely.

- Nu ska jag dra hem till systrami. ♥ Där blir det No Ordinary Family som förövrigt blivit lite av en drog den senaste tiden. Åh älskade serier. Verkligen något utav det bästa.

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus