Gott Nytt År!

2012 here I come.

On the road.

- Denna dag för ett år sen prick.Tror till och med att den är tagen på samma resa.) Sitter förmodligen i bilen just nu och åker på en väg någonstans. Har fixat med lite tidsinstälda inlägg så det inte är totalt dött här medans jag är borta. Ha det bäst nu Kram! :)

ByeBye.

- Bjuder på en halvtaskig bild från i sommras på Cosmo som vi ska träffa nu i helgen. Om ett tag skulle jag tro att vi åker. Musiken och bilen är laddad till hundra och nu väntas en bilfärd på några timmar. Så jävla bäst! ♥ Ha det fint nu!

Att Veta.

Dagen har besått av packning, träffa Linnea ♥ och klippa/duscha hundar, även jag hann med en dusch såhär på kvällskvisten. Vet inte riktigt vad jag ska skriva det händer inte allt för mycket så här på lovet jag tar det mest lungt, sover, kollar på tv umgås med familj och har det bra. Finns inte mycket annat som händer. I morgon bär det dock av till släkten i falköping där vi ska spendera nyår därför kommer de ligga ganska lågt här framöver en tid. kommer hem på tisdag då laddar jag med lite bilder förhoppningsvis. kram

Something.

Dagarna rullar på. Allt har lugnat ner sig nu såhär efter jul, Och här sitter nu jag ensam på mitt rum igen för alla andra har återgått till sin vardag. Ganska tråkigt men jag överlever, har ju trottsallt hundarna och promenaderna som jag ibland kan finna ganska mysiga. 

Natten till ära spenderades med TV:n på. Har nämligen återfunnit en nygammal serie som jag gillar. De resterande senaste dagarna har spenderats med familj och de kunde inte ha varit bättre! Hoppas att ni haft de minst lika bra! - kram

- Bildbris) Har försökt att fånga allt fint jag fått på bild men efter flertal misslyckanden så gav jag upp. Har fått massa fint och vill verkligen säga tack för allt. Är verkligen super glad!

Do you?

- Dan före doppare dan. Eller vad är det man brukar säga? Idag får Nomy stå för bilden.

Jah ni har haft fullt upp idag slått in de sista julklapparna och fixat och donat här hemma. Är fortfarande inte klar och snart ska jag och systern min åka till affären för att handla. Ni får därför ursäkta segheten här. PussochKram, Ha det bra!

Finaste som finns.

Musik är verkligen något utav de finaste som finns. ♥

Greg Laswell - Girls just want to have fun

 

Edwina hayes - Feels like home

 

Thriving Ivory - Angels on the Moon

 

Jonah Johnson - With You

 

regina spektor - Better

 


Ni får ursäkta mina småochkorta inlägg under dagen har inte gjort så mycket → därav inget att skriva. Nu ikväll ska vi fira kära syster som fyller år idag sen blir det väl att äta något kanske till och med en godisbit. Vad vet jag? Ni får ha det så bra! Puss&kram.

 

Storasyster ♥


- Grattis på din dag Sis. Hoppas du får det Bäst! Älskarej.

Mine.

- Bara för att du ville. ♥ Inte en bra bild men innan jag lägger upp en sådan så vill jag att det ska ha läkt helt. ♥ - over&out.


Underbart.

- Mitt fönster och dess utsikt. lägg märke till snön. ♥ Gick på jullov för någon timme sen. Härlig känsla, Fått mina första betyg (och jag känner mig nöjd, och nu väntas julafton om bara 2 dagar. Finns inget bättre. Ha det fint nu! kram. ♥

Samling.

- Min lilla samling än så länge.

Allt i 1.

Tänker lämna detta inlägg så orört som jag kan. För jag orkar hellt enkelt inte
beskriva dagens äventyr. Imorgon väntas måndag hörs nog då. Kramochhadetbra!

HeIsWe.



- En riktigt bra grupp som Sofie introducerade för mig för ett par månader sen. Finare finns inte.

Utan dig ingen mig.

HejHej, Förlåt för de lilla uppbrottet här de två senaste dagarna, Har haft ett par fina dagar med familjen och bara tagit det lungt från allt och inget. Igår spenderades kvällen med älskade sis sov även över där. ♥ Kom hem för någon timme sen och vi tänkte snart dra ut igen och leka lite med dogsen. Hoppas ni får en fin lördag nu! Kram. - Ni får ännu en hårbild i brist på annat. Förlåt. :)

Kram.

Har haft en fin dag med vissa undantag men orkar inte skriva om det hela.
Ville bara säga Godnatt. Kram.

#!'*+?

Onsdagens skoldag avklarad, Den gick ganska bra med muffinsbak nu såhär på slutet med. Ganska fint. Nu väntas tyska glosor och lite förberedning inför ikväll då jag ska på bio med Nettan och Sofie. Tack för ni fråga. ♥ Nu ska jag ta tag i mitt liv. Ha det bra!- Filmen som vi ska se ikväll.

Längtar efter något som kan rädda mig.

Första skoldagen för mig på denna vecka idag. Gjorde då terminens sista prov. Går inte riktigt beskriva skönhetskänslan som jag har just nu. Det ända som finns kvar nu är två glosförhör imorgon och på torsdag sen så säger jag tackochadjö till alla läxor på jävligt länge för sen förtjänar jag ett riktigt långt lov utan någon som hellst tanke på skola och all den skit. :) Hoppas ni haft en fin dag och att kvällen förblir. Nu ska jag återgå till träning på glosor, Sen väntas nog mat och något annat roligt som tiden får utvisa. kram.

- Slänger upp en till bild på mitt hår som jag fixat så fint i lördags.
Ps. glad lucia eller vad man ska säga. haha.

Julmys.

- Helgen var bäst, Åt gott i hundratlasmängder!, öppnade årets första julklappar, kollade på filmer, serier samt julkalendern, spelade massa spel, tog kort, myste med hundar, och mycket mer. En fin helg fylld med skratt och massa annat kul. Har verkligen saknat allt detdär.. När vi tre var ett föralltid. ♥ (Bilderna är lite halvkassa i kvalitén men så blire när man förminskar dom.. PussHej.

Vi.

- Bildfrån förra årets minijul. Nu ska jag dra iväg till årets. Ska öppna massa paket äta gott och ha det bäst. Hörsnärvihörs. Kram-

delar.

Dagen har bestått av skola, läxor, och leta julmusik åt mamma. ♥ En ganska fin men ytterst seg dag. Just nu väntas mer läxor och till och med lite provpåläsning + mat. Kan knappt bärga mig till helgens roligheter  då de första paketen ska öppnas. ♥ Ha det fint!
- Jelly Beans. Pappas nya favorit. Är dock inte själv så förtjust i de hela men de bruna är hellt okej. ♥

Äntligen ♥

Fick nyss ett sms från sofie om att det snöar ute. WhoopWhop ♥

 

Me+You.

Idag är jag glad. Har haft bild hela dagen i skolan idag vilket har varit hur skönt som helst, har lärt mig massa nytt och gjort färdigt smått och gott som legat. Kom hem för ca en timme sen och har inte hunnit göra så mycket än, hade tänkt att göra lite läxor men vet inte om jag vill förstöra det fina humöret.. Ikväll väntas som vanligt på en fredag Idol. Och helgen är ganska fullspeckad den med.

Och Nästa veckas helg kommer förhoppningsvis bli minst lika bra om inte bättre! För då blir det till att fira minijul med Nettan och Sofie + dogsen och öppna massa paket. ♥ Åh härliga liv. Hoppas ni haft en fin dag och att den förblir! kram. (brist på bild.)

Första december idag! ♥ Öppnade första luckan och kollade på första avsnittet av julkalendern imorse som faktist verkade riktigt mysig i år, Sådär lite gammeldags precis som de ska va. ♥ Har lite att göra på skolfronten just nu så som lite prov och inlämmningar som måste ta tags i. - StressadSomFan.se. Men sånt är livet. Hoppas ni haft en fin dag och att kvällen förlir. Kram.

- Årets ovanliga men roliga julkalender. ♥ Synd att jag inte kan äta godiset eller något specielt över huvudtaget just nu bara, men då blir det massor med gott till senare. Kul de med. - Pierca tungan i söndags. ♥ Lever på piggelin.

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus