Söndag.

Och så var söndagen kommen åter igen. Behöver jag ens förklara va jag känner just nu? Hela dagen har varit överdrivet seg. Usch, och så har jag första nationella provet imorgon också.. Ska snart äta mat därefter så väntas plugg i mängder och senare ikväll så blir det mys till film eller serier. Något ljust att se fram emot i allt det mörka.

Silence speaks when words can't.

Fredag igen vilket betyder att det inte är någon skola på två dagar, det är vad jag kallar kärlek! ♥ och under veckan som gått så har jag bl.a hunnit bli en glasögonorm. Trevligt. I övrigt så rullar livet på, skola, vänner, familj och ja, allt som hör till. Om vi ska återgå till dagen i ära så väntas ikväll - som varje fredag. Mys!! ♥ Helt klart bästa dagen på hela veckan! ♥

Stop running away and you will be found.

Och så var söndagskvällen kommen ännu en gång och ångesten likaså. Vill verkligen inte till skolan imorgon, önskar såå att det kunde va fredag redan imorgon igen. Usch! Har suttit med plugg i en halvtimme nu och tänkte fortsätta ungefär lika länge till sen ger jag mig nog för kvällen känner jag. Kommer dock endå se ut såhär: imorgon. GodNatt!

Live your dream and never wake up!

Lördag och jag har knappt vaknat än känns det som.. eller jo okej, vaknade vid nio idag men kände inte för att gå upp så jag låg kvar i sängen och kollade på lite serier som jag missat under veckan, därbland en helt ny som nyss börjat. The Carrie Diaries heter den och jag blev kär direkt, tror jag hittat mig en ny favorit serie! ♥ Kärlek!
Åt nästan nyss frukost/lunch och ska nu snart ta mig upp ur sängen och fixa i ordning mig lite sen drar jag nog ut på en promenix med hundarna hade jag tänkt. Där efter eller senare så går jag nog hem till Nettan och Sofie för att se på ytterligare serier. Det blir nog en riktig serie lördag idag, mysigt! ♥ Men senare ikväll väntas tråkigt nog endå plugg!

Happiness is not having what you want, but wanting what you have.

Det har hänt en del saker sen jag senast skrev här, har bl.a klippt mig ↑ och vet därför nu hur det känns att återigen va "korthårig", har också gått och skaffat glasögon, dem har visserligen inte kommit än men tanken på det hela känns lite underligt, Har även fyllt år och därmed skickat in övningkörspapperna vilket betyder att jag snart kommer kunna börja övningsköra. Och så är ju skolan igång igen och det känns väl både bra och dåligt. Att träffa vännerna och umgås är aldrig en dålig sak men det där med läxor och prov kommer aldrig låta bra i mitt huvud. Men idag är det fredag och det ska firas! Ikväll blir det därför fredagsmys för hela slanten! ♥

Stop searching and you will see.

En ganska tråkig bild från gårdagens roliga kväll tillsammans med Nettan och Sofie, tog flera roligare bilder men dem såg inte lika vackra ut på datan som dem gjorde på kameran. Vi hade i alla fall världens kvällsmys! Letade olika platser att finna en vacker utsikt på här i Motala. Alltihop slutade med att vi hamnade i en stor gunga i en lekpark, där låg vi alla tre klockan tio på kvällen med massa filtar och bara kolla på stjärnhimlen. En urmysig kväll helt enkelt. ♥ 
 
Efter att ha kommit hem från kvälls-äventyret med Nettan och Sofie igår så var det meningen att jag skulle gå hem och sova men istället väljer jag att kolla på massa gamla GG avsnitt och efter dem så avslutar jag med att kolla på en film. Så när jag väl äntligen ska lägga mig för att sova så var klockan halv 6 på morgonen, vilket resultera i att jag vakna ganska sent idag haha. Men har ändå hunnit gå en lång promenad med hundarna och varit ute i Bråstorp. Ikväll så väntas ännu en myskväll med Nettan och Sofie. Sista fredagen innan skolan börjar, tråkigt men sant.

Stop leaving and you will arrive.

Äntligen hemma! Har ioförsig varit det ett ganska bra tag nu men har ändå inte hunnit göra särskilt mycket sen jag kom hem känns det som. Har nyss ätit mat och ska snart hoppa in i duschen och packa upp det sista från resan. Ikväll blir det att spendera tid med Nettan och Sofie, Som jag Längtat! ♥ Efter det blir det till att gå hem och tillbringa resten av kvällen i min älskade säng!

Every end is a new beginning.

1:a januari och sista dagen hemma hos kusinerna idag, åker hem imorgon ganska tidigt. Det har varit skönt att komma hemmifrån lite och bara kunna släppa allt för en stund. Men samtidigt som det varit skönt så har jag saknat min säng och mitt rum en hel del för att inte tala om resten av familjen som inte är här. Så det ska nog bli skönt att komma hem nu endå. Dessutom väntar en biokväll och kinamat med tjejerna nu i veckan också vilket kommer bli super mysigt! 

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus