If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

Idag var första dagen hemma sen i torsdags, har mest plockat, rensat och fixat iordning massa saker. Har även hunnit med att vara en tur hos Jenny förut där det blev det fika och massa prat. Efter det så vart det mat och sen har jag även hunnit med att duscha.
 
Klockan visar redan kväll och nu ska jag väl krypa ner under täcket och kolla ikapp lite serier. Imorgon väntas måndag och jag har ingen skola, skön känsla det där.
- Några av mina Ullaredsköp. ♥

Be at peace not in pieces.

Gårdagen var verkligen en av dem bättre dagarna, hittade massor av fint på Ullared och att umgås och fina människor är verkligen aldrig fel. ❤ Innan vi åkte hem så åt vi thaimat och när vi äntligen var hemma så mös vi till film och massa onytigheter.

Efter att ha vaknat idag så åt vi frukost och kollade igenom alla våra köp. Har nyss kollat på lite serier och senare så vet jag inte riktigt vad som händer men något roligt blir det nog!

- Slänger in två bilder, en på de fina påskpaketet som jag fick av snällaste Ämli och en på mina ullaredspåsar. ♥

Lov!

Äntligen lov! Efter att SO provet var gjort så drog jag hem och har nu packat lite och ska precis dra till Nettan och Sofie där jag spenderat natten tills imorgon då det bär av till Ullared! ❤

3 Timmar.

Kom hem från skolan för ganska precis en timme sen. Efter att ha suttit på läxhjälpen i tre timmar så kändes det skönt att komma hem.. Speciellt till en nyklippt och mysig Youi, han har luggit här bredvid mig en lång stund nu och bara mysit. Älskade du! ♥ Nej nu ska jag äta därefter blir det väl mer plugg.

Måndags Kväll.

Och så var denna måndagen snart över. Har precis tvättat av sminket och hoppat i pyjamas.. Ska kolla igenom SOn en gång till nu innan det blir måndags mys framför Familjen Annorlunda och senare Top Model Sverige final! Har till och med fixat med Vindruvor och allt till kvällens ära. ↓ ♥

SO.

Och så börjar även denna kväll lida mot sitt slut. Har precis kommit ut från en mega lång dusch och ska nu placera mig i sängen och börja plugga på till SO provet på torsdag. Därefter säger jag GodNatt!

 

Söndag, 12:46

Söndag igen, den dag då man vet att man har en hel vecka framför sig innan det är helg igen, Usch. Men det känns ändå helt okej för jag har en hel del saker att se fram emot i veckan! Går på påsklov på torsdag och på fredag åker jag med Nettan, Sofie, Ämli och Lelle till Ullared! Ska bli riktigt kul. ♥
 
I helgen har det inte hänt så mycket annars.. Igår rensade vi i massor av garderober här hemma, senare på kvällen spelade mamma och jag wii sen var det ju Earth Hour också..
 
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att försökt plugga, behöver verkligen få massor av saker gjort men fastnar hela tiden vid massor av annat som verkar mycket roligare.. Men nu ska jag gå ut med hundarna sen blir det pluggposition. Endast. ;)
- Har verkligen inga bilder nu för tiden, Måste ta och ändra på det! Men så länge kan jag bjuda på en bild på den jacka som jag beställde i fredags. ♥ Tack Sofie för du tipsa mig!

Finally Friday! fy vad skönt, denna vecka har verkligen känts lång även fast vi haft en relativt slapp vecka med bl.a studiedag och bio. Men som sagt fredag och det firas idag (som även dem flesta andra fredagar) med film och mys med familj! ♥ Hoppas ni har en lika bra fredagskväll som jag!

studiedag!

Hälften av skolveckan har redan gått och idag har vi haft studiedag vilket har varit riktigt skönt. Började dagen med en liten sovmorgon därefter så har jag pluggat, spelat wii, gått ut med hundarna och suttit vid datan mest.. Har dock fortfarande massor av plugg som ligger och väntar så ni kan ju gissa vad jag kommer göra av resten av dagen.. Men men, det är ju trots allt studiedag.
- Bild från We♥It, Längtar till helg!!
 

Never ending.

Och så var söndagen återigen kommen.. Vaknade förundransvärt tididgt imorse (08:00) i alla fall för att vara helg och har verkligen suttit med läxor ända sen dess tills nu, och inget låter eller blir bra.. Jag orkar inte mer och allt känns bara meningslöst har även fysik nationella på tisdag som kommer gå skit. Veckorna fram över innan påsklovet kommer verkligen bli tuffa men det är väl bara att ligga i. Även om det ända jag vill göra är att lägga av.
 
Senare ska jag och resten av familjen över till Nettan och Sofie på lite "inflyttnings fika." Dem har verkligen fått det fint i sin lägenhet nu. ♥ Annars vet jag inte vad som kommer hända under resten dagen. Mer läxor antar jag. Vill även hinna med en spring tur sen, hoppas tiden räcker till.. Solong!
- Bildbrist, en från torsdagens skoldag.

At the hotel.

Ligger i sängen på hotellet just nu och tar det lite lugnt.. Kom hit för några timmar sen och har bland annat hunnit med att äta på en super fin restaurang. Vet inte riktigt vad som kommer hända under kvällens gång men något att hitta på blir det nog. :)

The week.

År och dagar sen jag satt vid datorn sist.. Det känns som allt och inget har hänt under veckan som gått och imorgon är det redan fredag igen! Och då bär det förövrigt av till stockholm för min del, ska bli riktigt kul. ♥ Igår var jag med näst intill hela klassen i Romme och åkte skidor, det var verkligen en super bra dag och jag önskar jag kunde återuppleva alltihop igen. ↓
- Några få från gårdagen.

...

Redan lördag och jag vaknade förundrans värt tidigt i morse och har sen dess mest luggit framför datan och Tv:n. Var med pappa till affären en stund förut också, har även hunnit med att äta frukost men annars så har inte så mycket mer hänt. Just nu så sitter jag mest och väntar in tiden med musik tills Nettan och Sofie hör av sig så jag kan åka med dem och handla lite saker som dem behöver till deras nya lägenhet efter det så ska jag nog hänga med dem hem och hjälpa dem att fixa och måla lägenheten. Ska bli trevligt att umgås och ha lite sysselsättning. ♥

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus