You hear but you don't listen.

Torsdag för många men "fredag" för mig idag. Imorgon åker jag nämligen äntligen till Frankrike med mina best buddies. ♥ Kommer därför inte kunna blogga på typ en vecka (inte för att jag är så duktig annars heller) men tänkte att jag kunde varna er denna gång. Laddar med en bildbomb när jag kommer tillbaka.
 
För övrigt var det min längsta dag på veckan idag och för att verkligen smaska till det valde min SO lärare att lägga in ett förjävligt SO prov just idag, på sista lektionen också.. Vågar inte riktigt spekulera i hur det gick då jag är så jävla dålig på att reflektera och diskutera med mig själv. Så om provet var grundat på det så gick det nog skit. Men det tänker jag skita i just nu för nu är jag fan på höstlov. Efter skolan så drog jag och mina buddies och köpte lite smått och gott inför resan imorgon, hann även då med en smärre snöstorm mitt i allt, efter det åkte jag hem och åt.
 
Nu har jag precis duschat och sitter mest och väntar på att mitt hår ska torka så jag kan platta det, sen ska jag väl försöka packa det sista inför imorgon därefter blir det godnatt för min del så jag orkar med allt vad morgondagen innebär. Puss! ♥
- Bjuder på en oldie som luggit och skräpat.

lördagendentjugondeoktobertvåtusentolv.

Ligger i sängen med högsta volym i lurarna, Finns inget bättre! ♥ Dagen skulle bestå av packning inför Frankrike nästa vecka och plugg, Har faktiskt (till min förvåning) hunnit med lite av både & men har dock inte hunnit lägga så mycket fokus på just SO;n idag, vilket igentligen kanske är något av de mer viktigare.. Men det får väl bli kvällens sysselsättning. Harè fint!
- På Lördag, ♥

Kärlek skapar ett vi utan att förstöra ett jag.

Efter skolan idag gick jag hem, tvätta av sminket och satte på mig myskläder. Det måste verkligen va något av det skönaste som finns att göra! Efter det hade jag inte så mycket att göra då det är min läxfria dag idag precis som varje fredag och eftersom jag inte hade några planer så leta jag fram en gammal plånbok som som mest luggit och skräpat, Är i behov av en ny men eftersom julafton inte är förens om några månader så pimpa jag min gamla i väntan på nytt. ↑ Nitar är nog min nya kärlek tror jag, Sätter det på de mesta saker och ting här hemma känns det som.. Haha.
 
Har nyss ätit mat och sitter mest nu och väntar in tiden tills Nettan och Sofie hör av sig så vi kan åka och handla lite gott till våran in planerade serienatt som vi ska ha ikväll. ♥

Life changes in a heartbeat.

Ligger i sängen med fysikböckerna i knät just nu och börjar känna hur paniken sakta kryper sig på, Är inte helt säker på att jag kan allt tills provet imorgon men ska läsa igenom allt en sista gång nu sen hoppas jag på det bästa och säger nog mitt för ikväll. Hoppas ni haft en fin dag! Kram. - Har inga bilder på mobilen så weheartit står för det vackra även denna gång.

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus