Fredag in My heart!

Äntligen fredag! Sitter just nu på balkongen och väntar på att mina naglar ska torka samtidigt som jag tar det lite lugnt, har idag lämnat in och gjort det sista provet för denna termin så lite lugn och firning förtjänar jag allt! Men ska snart gå upp och göra någon nytta för senare ikväll så blir det parteej! ♥

We should love, not fall in love. Because everything that falls, gets broken.

Hej! Nu tog det sådär lång tid igen och jag har inte skrivit på jag vet inte när.. Och skolan är verkligen min enda bortförklaring. Man kan ju tro att det ska vara ganska lungt såhär nu nära och innan sommarlovet men våra lärare har valt att göra tvärt om och istället göra det extra tufft för oss, så här hemma har jag i stort sätt varje dag suttit med inlämning efter inlämning och är det inte inlämningar så är det prov eller annat som måste göras. Sitter även just nu och håller på med plugg.. Men bestämde mig för att ta en paus och skriva ett inlägg vilket inte blev så bra då detta uppenbarligen redan är ett klago inlägg.. ja, inte lätt sånt här haha.. Ville bara säga att jag lever. Peace!
- Har zero bilder så slänger in en på Ian. ♥

No reason too stay is a good reason to go.

Torsdag och gud vilket väder Motala levererar idag! Soligt och varmt, det är defenitivt inget man klagar på. ♥ Är nyss hemkommen från skolan och ska nu kolla igenom lite plugg därefter ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Det har varit en riktigt tuff vecka och jag bara längtar tills imorgon då jag äntligen (förhoppningsvis) kan släppa en stor del av det!
- Har förövrigt skickat in min mobil på lagning, känner mig helt tom utan min älskade Iphone.. Bjuder därför på en bild från en annan solig dag detta år, tänkte att den kanske passar idag. ♥

Sasha.

Bara för att du är så söt. ♥

Mon 13.

Har stått tomt här ett tag nu igen.. Och jag har ingen bättre bortförklaring än det vanliga; Skolan tar all min tid och livet kom liksom i mellan. Har visserligen haft ett "mini lov" nu i fyra dagar men då har jag inte varit hemma och därför inte känt för att skriva. Jah, svårt sånt där..
 
Har precis pluggat lite och ska nu kolla på något serieavsnitt sen ska jag äntligen sova! Ps: prick en månad kvar tills sommarlov idag!! ♥ (En flum bild från i lördags då jag va med Linnea och Matilda. ♥)

Serier.

Idag har tiden verkligen gått fort, har precis kommit in från en grill och kubb eftermiddag ute. Det var trevligt även om det blåste lite väl mycket + att vi saknade solen en del.. Just nu sitter jag hemma hos Nettan och Sofie och ska snart se på serier, något gott att äta till blir det nog också. B&J för min del. ♥

Movie night.

Äntligen fredag och snart så väntas det film här hemma. Eller ja, om vi hittar någon som passar alla i smaken, haha, ibland är det svårt.. På tal om film så såg jag med Nettan och Sofie igår en riktigt bra som hette Safe Haven, ↓ tröttnar aldrig på sånna typer av filmer. ♥ Kärlek!

1 Maj.

Igår var det Valborg och den spenderades med bästa tjejerna, saknade dock Mirre men vi lyckades ha ganska kul endå! ♥ Sov efter våran sena kväll ute över hemma hos Matilda och har varit där under större delen av dagen. ♥

När jag sedan kom hem vid halv fyra tiden idag så slängde jag i mig lite mat och drog med Nettan, Sofie, Jerry och Andreas till Linköping där vi kollade på bion Warm Bodies, en helt okej och sevärd film! Efter det så duschade jag snabbt när jag kom hem och har nu även hunnit plugga engelska i en timme. Nu ligger jag helt död i sängen och ska äntligen få sova.

- En från igår. ♥

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus