Kan man sakna någon som man aldrig träffat?

Redan tisdag! Bara en dag till i skolan och sedan bär det av till Ullared i två dagar, ska bli riktigt kul, ett litet minilov mitt i allt det verkliga liksom. ♥ Dagen började hos tandläkaren, cykla till skolan och hade tre lektioner var av den sista var idrott, när jag kom hem vid ett tiden så satte jag mig med te och klementin. Riktig julkänsla! På tal om jul, det är riktigt många som börjat julpynta häromkring nu, såå mysigt.. Väntar bara på snön för att julfeelingen ska vara fullbordad. Förhoppningsvis nästa vecka, då är vi redan inne i december, årets sista månad!

Days like this.

Måndag och studiedag! Finns inget bättre, har dock inte gjort något vättigt alls. Sovit långt in på dagen, varit ute med hundarna på en långpromenad med Nettan och nu ligger jag här i sängen. Gårdagen var likvärdig. Vaknade, myste med Charlie under dagen sen sprang jag några kilometer på springbandet innan jag hoppa in i duschen och spenderade resten av kvällen i sängen.

Slow it down.

Kan inte räkna dagarna sen jag senast skrev här.. Idag är det lördag och jag har bara varit hemma och tagit det lugnt, lite halvtråkigt men sånna dagar behövs också ibland.
Längtar tills nästa vecka. Först studiedag på måndag, sen halvdag i skolan på tisdag, onsdagen är vanlig och sen på torsdagen så bär det av till ullared. ♥

Dagen före den andra.

Regning söndag och sista dagen innan verkligheten drar igång imorgon igen. Blandade känslor inför det hela men det är inte så långt kvar tills nästa lov så det bara att köra på, och att träffa vännerna varje dag är ju inget att klaga på.
 
Under dagen så har städning och rensning stått på schemat här hemma. När pappa kommer hem med hundarna snart så ska dem duschas och sen hade jag tänkt att springa lite innan jag käkar och spenderar resten av kvällen på plugg. Hare!

Timber - Pitbull, Ke$ha Ι The Monster - Eminem, Rihanna

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus