Dagen..

..Har innehållit lite av det mesta, kanske inte som de flesta fredagar. Men helt klart en mysig dag!
Nu blir det sängen för min del, i morgon väntas jobb och plugg. GodNatt!
 

livet och allt där i mellan.

Veckorna går verkligen såå fort och det är väl på både gott och ont. Skönt att känna att man kommer någonstans i livet och så är vi ju ett steg närmre höstens och vinterns alla roligheter som väntar.. Men ibland blir det svårt att hänga med över allt och framför allt hinna med allt som man skulle vilja.
 
Idag är det i alla fall fredag. Längtar tills i kväll för då blir det fredags mys för hela slanten men innan dess så ska jag försöka hinna med lite saker bl.a. göra läxor. Hörs! (- Fyra från veckan.)

Veckans bästa dag.

Som rubriken över lyder så har vi äntligen nått fram till veckans absolut bästa dag, fredagen. ♥
Efter skolan idag hann jag bara hem för att äta och duscha super snabbt sen drog jag vidare och jobbade i några timmar, kom hem för ett tag sen och ligger nu i sängen och kollar på lite TV. Hoppas på en lugn och skön helg med mycket vila men vi får nog se hur det blir med det, har nämligen en hel del plugg att göra och vet inte heller om det blir mer jobb. Sånt som återstår att se helt enkelt.
- Två från dagen, det märks verkligen att hösten är på gång nu, löven blir allt fler och fler på backen.. Mysigt, om man frågar mig. ♥
 
 

All you ever did was wreck me.

- Två från Nettans, Sofies, Charlies och min lilla kvällspromenad tidigare förut. Halva veckan har redan sprungit förbi, tiden går så fort nu för tiden. För fort.. Jag hinner inte riktigt med. Om dagarna så går jag i skolan och när jag kommer hem så är det oftast plugg, träning eller familjen som sätts i centrum. Därav min frånvaro men jag ska bli bättre, En gång i tiden så tyckte jag ju att detta var kul.

- Min absoluta favorit just nu. ♥♥

Some People are so poor, all they've got is money.

Söndag. Helgen gick lika fort som alltid men har ändå hunnit med en hel del saker. Bl.a. klippt håret, firat bror som fyllt 19 år! ♥ Haft spelkväll med familj, ätit godis och myst med Charlie, Nettan och Sofie + sovit över där, pluggat i timtal (bokstavligen!), spelat Wii men även lagat och ätit plättar med Nettan idag innan jag gick hem och sprang 2 kilometer på löpbandet. För att sedan duscha, måla naglarna och förbereda allt inför imorgon då vi går in på en ny vecka igen. Som sagt en hel del saker.. Har precis landat i sängen och säger nu äntligen GodNatt! HörsNärViHörs-

- Charliemys! ♥

Det är upp till dig om du vill vara med mig.

Överexponerad jag vet men ljuset var inte på min sida igår. Helgen bara flög förbi, har gjort allt och inget. Söndag idag och snart väntas hundpromenad för hela gänget här hemma.
 

Hatar denna dagen mest av allt. Imorgon är det en ny vecka och jag vill inte. Orkar inte med skolan. Även om det kanske inte är så mycket just nu så vet jag vad som väntar.. Tanken på att det är 3 år kvar av detta gör inte saken bättre.

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus