SöndagsKväll.

Ligger i sängen med feber och andra obehagligheter som stavas med ont just nu. Usch, Men min absoluta favorit film går på 11:an och det gör mig glad, Den får underhålla mig tills det är dags att sova. - weheartit.

16:03

Sitter med läxor och nästäppa i högsta hugg här hemma. Har under dagen hunnit äta frukost, Var även ute i Bråstorp med syster och Sofie förut och gick omkring och kolla i lite affärer i några timmar. Resterande del av dagen kommer bestå av läxor. Ska nog försöka hinna med att äta också, Sen lite senare ikväll blir det till att hitta på något kul med Nettan och Sofie. - Bildbrist.

Den som alltid väntar på ett tillfälle förlorar bara tid.

- Drömfångare.♥

I had to fight to get it right.

Fredag igen! ♥ Men har endå inte kännt mig allt för glad idag då det är en hel del i skolan just nu. Hela tiden finns det något nytt att ta tag i, Spelar ingen roll hur mycket man försöker ligga steget före och ge allt. Det räcker inte, De gör det aldrig.. Har dessutom lyckats bli förkyld, IGEN! för typ tredje gången på 3 veckor, seriöst blir aldrig frisk, mitt imunförsvar sucks. Inte nog med det så tror jag att jag lyckats få urinväsinfektion också! Att gå runt med konstant kissnödighet är ju skönt, Usch, Verkligen inte min vecka känner jag..
 
 
Allt blev endå lite bättre när jag kom hem nu, Även fast tanken på att jag måste lägga en stor del av helgen på läxor, prov och inlämningar inte är så rolig så känner jag endå att jag inte tänker va ledsen över det just nu. För idag är min glada dag på veckan och den ska få va glad! Så det så!
 
Kvällen har ännu inga planer men något gott blir det nog allt. Nu ska jag göra lite på svenskan sen blir det till att börja läsa på en ny bok som jag köpte under sommarlovet, Ska tillåta mig själv att ta den tiden idag. De är ju trots allt fredag. ♥ - Böckerna.

It's okey not to be okey.

Denna dag känns verkligen som en jobbig dag, regnigt, tråkigt, och har ingen lust för något känns det som, Är bara allmänt ledsen. Usch. Ska snart äta sen går jag nog över hem till Nettan och Sofie, Där ska vi kolla på en ny serie som  verkar lovande, The new normal tror jag den hette. ♥ Åh Serier, de är verkligen något bland det bästa! ♥ Kvällen gör mig förhoppningsvis på bättre humör!

The girl behind the hair.

De blir visst ett fredgas inlägg igen.. Det är denna underbara dag som jag är absolut läxfri och verkligen känner mig lycklig och fri i själen. ♥ Det känns som en bra dag för bloggning.
 
Har egentligen inget speciellt att skriva men kör på endå. Var i skolan idag, Precis som varje fredag och sedan gick jag hem, Har lekt lite med brors kamera och ska nu nog mest vänta in tiden tills pappi kommer hem för då blir det nog till att äta och sedan åka och köpa fredagsgott! ♥ Ha det fint!
 

F.R.E.D.A.G.

Hemma idag för att jag blivit sjuk. Igen. Var hemma i stort sätt hela förra veckan p.g.a att jag varit sjuk och när man precis trott man verkligen blivit frisk så slår det till igen.. Dagen har bestått av halsont diverse magvärk och även extrem huvudvärk. Trevligt på en fredag, men mår helt plötsligt bättre nu på kvällen så att va hemma idag kanske var det rätta endå.. Idag är det fredag alla vet vad som väntas då. Fredagsmys! & äntligen godis! Ha en fin kväll alla där ute, det ska jag! - Och så en vacker bild på det. ♥ Jag bjuder!

Lördagsfunderingar..

Hej och välkommen till sveriges mest tråkigaste blogg! Känner verkligen att jag kommer längre och längre ifrån det här.. Det känns mer som en börda än vad som ska va en rolig sak. Jag vill ju inte stänga ner bloggen eller sluta men om det fortsätter såhär så känns det ganska meningslöst.. Men jag vet inte..

Lördag idag har absolut inga planer för helgen om man inte räknar med läxor då men dem kommer man aldrig ifrån.. De känns skönt att inte ha några planer för dagen så jag slipper stressa och tänka på allt som är oviktigt just nu. Vill bara lägga all energi på det som faktist betyder något just nu. Ha en fin helg! - Gammal, opassande bild, Men vad gör man inte när man har bildbrist? Puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus