Black & White.

Hej! Kom nyss ut ur duschen efter en skön jogging tur samt ett litet tränings pass med Nettan och Sofie så här på kvällen, Ska nu kolla igenom engelska glosorna tills imorgon sedan blir det nog BB eller sömn.. Imorgon väntas studiebesök på UM här i Motala, det tillsammans med andra övriga lektioner på skolveckans längsta dag.. Är verkligen trött på skolan nu och så fort man tror att man äntligen är klar med allt så matar dem på med mer känns det som.. OrkarInte så nu säger jag Godnatt.

Running.

Dagen har bestått av skola, PLUGG, Och nu äntligen lite fri tid.. Ska ta något att äta nu snart sen ska jag nog mest vänta in tiden tills lite senare ikväll då Nettan jag och Sofie ska ta våran "dagliga" jogging runda. Blir nog bra. Ha det fint!

Light Pink.

- Ville bara tipsa om neutrogenas underbara serier som verkligen håller din hy fräsch från finnar och andra orenheter! Köpte idag hem lite nytt ur deras nyaste serie då mitt andra tagit slut. Dessa ↑ luktar förövrigt gudomligt gott. ♥

Mix.

Dagen vart lite av en blandnig och efter många om och men så bestämde Nettan, Jag och Sofie oss för att dra ner till hamnen med Kyckling/pasta sallad och äta så här på kvällskvisten, En tur dit ner senare och vi hade redan bestämt oss för nästa aktivitet på kvälls-schemat, nämlingen dra ut på jogging tur.. Sagt och gjort. resten av kvällen spenderas på BB titt, sedan säger jag godnatt.

Days.

Tisdagen i stockholm var super! Efter att ha sett kungafamiljen åka förbi i sina vita bilar så gick vi på rundvandrig i både Gamla stan och på riksdagen därefter gick vi runt och shoppade för hela slanten. Efter en lång dag i storstan så satte vi oss i bussen hem till lilla Motala igen. Bussresan hem var lika bra som resten av dagen då det sjungdes allsång och pratades för fullt. ♥

- Bild tagen i stockholm av Matilda


Lördag igår och officiel helg. ♥ Gick upp vid 11 tiden och gick ut och joggade en stund efter det så gick mamma och jag hem till Jenny för att hålla henne sälskap och samtidigt fick jag träffa min två favvoppojkar. Sedan åkte jag med Nettan och Sofie till varamon för att bada. det vart mer lek med boll i vattnet än bad eftersom det var superkallt. En stund efter det så kollade vi på en fin film och även serier sen gick jag hem och åt därfter väntades plugg han även se när fina Loreen van Eurovision. ♥

Söndag. Idag är det morsdag så vi ska nog bara fira mamma. ♥ Sen blir det nog till att lägga resten av min tid på plugg. Hoppas ni har det bra och att dagen förblir. Puss!

Stockholm.

(Google) Lång fast ändå kort dag med skola, plugg och grillning nu så här på kvällen. Kom precis hem från affären med pappa, Har varit och handlat lite färdkost tills imorgon då det bär av till huvudstaden med klassen. ♥ Men först väntas BB och sömn. Ha det fint!


Grattis Jonny på din dag. Älskardig!♥

 

Cosmo.


- En fin bild på Cosmo. ♥ Helgen hos kusinerna har varit bra, har dock inte fått något plugg gjort alls så biologi provet på Torsdag kommer gå skit men jag ska försöka plugga gärnet i veckan och hoppas på det bästa endå. När vi kom hem förut så väntade grillning och volleyboll i parken, de var roligt. Nu under kvällen har jag mest pluggat och i nuvarande stund kollar jag på Big Brother och efter det väntar sängen, Nu säger jag GodNatt för mig ikväll. Ha det fint!

Stars & Stripes.

Dagen började kl halv 12 för mig idag, lite sent kanske men de förtjänade jag.. Efter att jag vaknat gick jag upp och fixade lite saker sen följde jag med mamma ut på en promenad med hundarna nu har jag suttit här ett tag och fixat samt lyssnat på hög musik. ♥ Ska snart börja packa inför helgen hos släkten och sedan blir det väll mest att invänta tiden. Hoppas ni får en fin dag. kram!

You are who you are.

HejHej! Onsdag idag och äntligen lite lång ledigt igen, Skolan tar på krafterna och jag är fortfarande inte helt frisk från min förkyldning. I vilket fall så väntas snart en dusch och ikväll hade jag hoppats på lite serie mys med Nettan och Sofie om dom nu vill.. Förövrigt så väntas en bilfärd till Åsarp under morgondagen om de blir så som jag tror. Hoppas ni haft en fin dag. Kram!

Rosa Maränger ♥

- Efter allt titt på BB och deras marängbak så bestämde jag mig igår för att testa på det jag med. Med mycket hjälp utav Mamma så hållde vi på ett tag och resultatet blev ju ganska fint endå. Lite för sött för min smak bara, men fint att titta på. ♥

Sick.

Hej! Har ännu en gång lyckats bli sjuk, Vaknade upp igår med världens halsont och feber, Sånt här kommer verkligen alltid över en natt för mig, så himla typiskt. Var hemma från skolan igår och sitter även nu hemma i myskläder med feber och halsont. Inte riktigt hur jag planerat min helg men sånt som händer antar jag.. Resten av helgen ska försöka läggas på att vila och bli frisk + lite läxor om jag hittar orken till det hela.. Hoppas ni har det bättre än jag just nu. Kram!

Thursday.

Som rubriken lyder så är det torsdag idag, jobbigaste skoldagen på veckan men den gick ganska bra endå. När jag kom hem förut så kollade jag lite på tv och resten av tiden har jag mest suttit här, men har också hunnit äta och även luggit och snackat med broder en stund. :) Ikväll väntas Big Brother och sedan sova tröttheten smyger sig på och imorgon är det äntligen fredag. ♥ Ha Det!

Studiedag.

Onsdag och studiedag, regnet öser ner här utanför och jag sitter inne med tända ljus och lyssnar på fina Ed och tänker på hur mycket jag vill gå på rix fm festivalen i sommar så jag kanske får se honom live. ♥ Borde nog snart ta tag i läxorna som ligger i en stor hög här bredvid.. Men finner inte orken till det hela. Senare väntas nog bara sänghäng, kanske en promenad med hundarna och dem där läxorna.. Finns inte mycket annat att göra här hemma en dag som denna. Ha det fint. Kram!

Fint.

Haft en super mysig kväll i Linköping, filmen var super fin och fick en välförtjänt plats på min topplista ♥ och i övrigt fick jag med mig ett super fint halsband hem för en billig peng. Nu väntas sängmys resten av kvällen, imorgon är det ju studiedag! :)

Cinema.

- Ikväll väntas bio.

kvällsinlägg.

Hejsan! Kvällen går snart in på natt och dagen har varit så gott som vilken måndag som helst. Gjorde ett prov och fick även färdigt en redovisning plus att jag lämna in lite uppgifter och annat som jag inte kunnat göra medans jag har varit borta. På hemfärden från skolan så träffa jag på Nettan och Sofie och vi bestämde oss för att ta lite serie titt och äta upp den sista smörgåstårtan. Resten av dagen har lagts på läxa och Tv till och från.. Sängen ser just nu mycket frästande ut och de bästa vore nog att gå och lägga sig, Imorogn väntas ju nya äventyr bland annat bio i Linköping, Blir nog trevligt. Hoppas ni haft en fin dag, GodNatt!

I Väntan på bättre tider.

- Dålig mobil bild från gårdagen då Nettan, Jag och Sofie åt smögåstårta vilket var gudomligt gott. ♥

Dagen började för någon timme sen och jag har än så länge bara hunnit läsa på lite till fysik och inte mycket mer.. Dagen har mycket att vänta så de är väll lika bra att börja ta tag i det hela nu med en gång. Hoppas ni får en fin dag! Kram

- Vackert.

Perfect. ♥

Hej! Igår åkte Nettan, Jag, Sofie och Jesper på en liten roadtrip till Göteborg, Liseberg lite spontant och roligt, det var den mest bästa dagen på riktigt länge och med den perfekta värmen och inga långa köer alls så gick vi omkring där hela dagen lång. Med mig hem fick jag en lätt solbränna, ett fint klistermärke och nya minnen. ♥ Jag önskar jag kunde göra om allt idag igen..

Men istället har jag nyss kommit hem från skolan och med världens ilamående ska jag nu sätta mig och råplugga.. Usch. Under tiden jag har varit borta här ifrån har jag hunnit äta årets första grillade måltid, gjort läxor i ton och mest njutit av sol och härligt folk. Hoppas ni haft de bra och att dagen fortsätter att va, Kärlek till alla! ♥ (Halvkassa mobil bilder från gårdagens roligheter. ↓)

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus