something from nothing.

- Söndag igen, vilket betyder att jag imorgon går in på min sista jobbvecka för denna sommar.. Och när det är avklarat så är det bara 3 veckor kvar innan skolan börjar igen, ynka 3veckor innan jag börjar nian. Orkar inte riktigt tänka på det än, längtar inte direkt, mest för att det känns som jag inte ens hunnit få något sommarlov än. Men jag hoppas jag hinner ändra på det under de tre veckor som kommer efter denna.. Här väntas nu film och efter det är det dags att krama kudden. ♥ Hare!
 
- bildbrist.

Söndag.

Har gjort allt och inget idag känns det som, Kom hem ganska sent i natt från kusinerna och var inte så pigg på att packa upp all packning just då så det gjorde jag idag efter att vi vart hos syster och hälsat på.. Sen vet jag inte riktigt vart resten av tiden gått idag, var ju och handla en stund förut också.. I vilket fall så sitter jag just nu och lyssnar på musik helt nyduschad och försöker peppa jobb inför morgondagen, De känns inte så lockande om jag ska va helt ärlig.. resten av kvällen ska jag lägga på serier eller möjligtvis film och måla naglarna. Måste ju som sagt orka morgondagen så det är lika bra att börja ladda upp. Ha det fint!

#Swallow

- Bad syster måla på mig härom kvällen, hon är ju inte annat än duktig. ♥
Där ska den vackert få sitta permanent en dag.

Bättre sent än aldrig, Right?

Har inte skrivit här på år och dagar känns det som, Funderar på om jag ens kommer ihåg hur man gör?
Jobbet tar all tid känns det som och all fri tid jag har vill jag lägga på roliga saker.. därav segheten här som jag nämnt tidigare..
 
I skrivande stund ligger jag hemma hoss kusinerna i Åsarp, Har varit här i några dagar nu eftersom det är min lediga vecka denna vecka, Men i morogn åker jag hem och på måndag återgår jag till verkligheten.. Ville bara medela att jag lever. kram! ♥
- Bild på mig och bror från veckan, ♥

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus