IProfil.

Tänk efter en gång till.

Idag är det fredag och jag är ganska glad. Skolan gick fort och vi hade inte så många lektioner eftersom vi var på föreläsning i morse om förintelsen och träffade Benny Grünfeld som överlevde. Ikväll blir det mys med familj framför Tv:n och morgondagens planer är inte många. Hoppas ni haft en en bra dag och att kvällen förblir. Kram!

- Påmindes nyss av hur jävla fint det är med dipp dyeing. (Står bara för collage och redigering.)

This Thing.

Mår sämre idag än i går. Det hela känns inte så bra. Hur lyckas alltid de dåliga gå från lite bättre till mycket sämre. orkar och kan inte må såhär. Skolan kommer gå skit. Kollar i alla fall just nu på Wild child som går på 3an. ♥ Senare väntar Gossip Girl och vila. Kram!

En värld av klagomål.

Huvudvärk, Halsont och näsan är värst just nu. Usch. Dagen har spenderats på onöda och ångesten är inte rolig. Skolan lär nog skippas i morgon med och proven kommer gå skit. Men just nu ska jag nog bara följa systers råd och inte låtsas om de i några minuter för senare kommer ändå verkligheten i kapp. Det gör den alltid. Kram och ha det bra! - Återfann en nygammal kärlek. ↓

Go&Glad.

Jan. 22, 2012

Det har varit lite av en blandad helg, Långa bilfärder för korta och tråkiga hejdå´n, Serietittande, Och idag kom syster med familj hit.  Det var mysigt att träffa dom. Jag har lagt timtal på kemi som jag inte fattar och i fredags/lördags lyckades jag dra på mig någon lättare sort av halsfluss ännu en gång. Känns inte så bra då skolan är ganska viktigt just nu men dem får nog överleva en dag till utan mig i morgon.. Ikväll väntas främst en skön dusch sen kemi och svenska provpåläsning och läxor i övrigt. Ha det fint! Kram.

- Dom två finaste som var här förut. ♥ Ni älskade 2.

Fredag och helg. ♥

- Dagen var normal men också inte. Är i alla fall glad för jag slipper skolan i två dar.
Låter mitt va sagt så, Kram och ha det bra!

Så där som bara jag kan.


- Min dag och kväll i stora drag. Kollat på Vamipre Diaries, Spelat Nintendo; Band Hero, fick kvälls insperation och gjorde havregrynsgröt kokad på blåbärs och hallon saft, Gjort lite läxor, Myst med hundar, lyssnat på bra musik och haft de så bra som går. Var hemma från skolan idag. Tänker inte gå in på värför, antagligen för dålig anledning igentligen men tyckte att den räckte. Snart ska jag duscha och kolla på mer Vampire Diaries. ♥ I morgon väntas skolan och fredag blandade kännslor. Ha det fint! Kram.

10. En bild på mig från förra året, och en från iår.

Iår - Förra.

9. Vad kan man hitta i min väska?

Jadu vad hittar man i min väska? De beror nog på vilken väska dom syftar på men de ligger oftast läxor och sånt där nödvändigt, extra piercing, mp3, hörlurar och såna där tjejgrejor. Liksom allt och inget. - Bildbrist för övrigt men ni får överleva. Kram.

8. Någonting jag vill ha

Menar dem matterielt eller i övrigt nu? - Det finns nog alltid något jag vill ha vare sig det är kläder, någon ny produkt som kommit ut, en ny Tv, eller kanske kärlek? Det finns nog hundra saker som jag kan sätta namn på. Men försöker ändå nu för tiden att tänka på allt jag redan har och att jag kanske borde va nöjd så som allt är, för vem är jag och klaga? Låter mitt va sagt så. Hadetfint.

- Hittar ingen bild som passar. Fick bli någon som legat ett tag (inte jag som står för den.) Ps ursäkta för uppehållet med allt.

Love the thing.

- Testa något nytt och roligt i mitt hår i dag. Love the thing. ♥ Lördagen har varit väldigt slapp och skön. Hade nu tänkt att göra lite läxa och sedan tänkt att börja kolla om på hela Vampire Diares sesongerna. Åh härliga dagar ♥ Ha det fint! Kiss.Hugs.N'Peace

Time after Time.

Min födelsdag igår. Fick allt de som jag önskat mig mest! Är så glad!! De ni ser på bild + 750:- presentkort på siba som inte syns så väl. Som jag i dag handlade upp på saker jag så länge velat ha. Tack för allt! Och tack för alla ni som förgyllde min dag. Ni är bäst. ♥

7. En bild på något som gör mig lycklig.

- Dem två finaste gör mig alltid lycklig. Och har nog aldrig på något vis gjort mig ledsen. ♥

6. Min familj.

Min familj består av min Mamma och Pappa + mina sex syskon, Jimmy, Jenny, Jerry, Nettan (Jeanette), Jesper, (Jag), och Jonny. Vi är alla helsyskon och börjar alla på J. Sen har vi ju våra två små hundar också. Youi och Sasha. + systerssöner, flick/pojkvänner och hundar hitochdit. Jag har nog världens finaste familj, ♥ lite annorlunda men helt klart bäst. ♥

5. Min favorittid på året.

- Bilden har inget med inlägget att göra.

- Jag vet inte om "listan" syftar på årstider eller bara vid något specielt tillfälle på året. Men jag tar med både och bara för att. Jag finner faktist alla våra olika slags årstider väldigt fina på deras egna och olika sätt här i sverige. Men om jag bara ska välja en så får det bli Hösten eftersom de är en så färgglad och fin tid på året. Annars så vet jag faktist inte vilket specielt tillfälle på året som är min favorit, det är ju kul med alla högtider och så.. Men jag gillar nog faktist de stunder då jag har något att se fram i mot och loven.

Jan. 11

HejHej. Ni får ursäkta de tråkiga på denna front under de senaste dagarna. De märks att skolan är igång igen. Har än så länge lyckats få ett hemprov, massa läxor och 3 datum på nya prov som vi ska ha. Usch och fy. Är så j*vla trött och längtar så himla mycket tills nästa lov. ♥ Får nöja mig med helgen som kommer om två dagar. Hoppas ni har haft en bra dag och att kvällen förblir. Kram.

Ska väl fortsätta med läxorna nu som aldrig tycks ta slut. Ha.det.

4. Min bästa vän.

Har många fina vänner vissa lite närmre än andra och vissa som jag i stort sätt aldrig träffar. Jag vet inte om jag verkligen vet vad en "bästa vän" är. Är det den som är bättre än dom andra? och finns det bara en? Jag vet nog inte. Men om jag ska välja en vän som jag håller om lite hårdare och kan berätta allt för, förutom min kära syster som alltid finns där. ♥ Så får det nog bli Sofie som jag kan prata med allt om. Det går inte riktigt sätta ord på hur speciel hon är men hon ligger nära hjärtat. Så tack för du finns, Du betyder.

- En bild på min tattuering som vi båda har.

3. Något jag saknar.

Vet inte inte riktigt vad jag saknar.. Gamla tider antar jag. Det finns nog för mycket som jag saknar. Orkar inte riktigt sätta ord på det hela. - Mitt långa fina hår är i alla fall jävligt saknat. (det var längre än vad bilden visar, sitter bara lite underligt.) Men dåvardå nuärnu.

2. Nyårslöften.

Iår så har jag bestämt mig för att inte ha några riktiga nyårslöften.
Vill bara kunna va mig själv och ha kul. Och inte behöva tänka på vad
jag får och inte får göra. Jag tänker bara ha lite små mål som
jag gärna skulle vilja uppnå. Det låter bättre tycker jag.

  • Ha kul, ta mer chanser och va mer spontan.
  • Ge ett jävla bra försök till att lära mig spela gitarr/piano.
Sen finns det självklart fler saker som jag gärna får gjort
men dom tänker jag hålla för mig själv.
Ha.det.fint.

Fin sak.

- Dagen till ära har inte haft så mycket att bjuda på och vet inte vad som händer senare heller. Funderar på att ha en mysiga kväll med hårinpackning och ansiktsmask och njuta till max ikväll. Det är ju trotts allt sista dagen innan verkligheten börjar igen..

1. En presentation om mig själv.

14, Men fyller 15 om 5 dagar. En för det mesta glad tjej som bor med sina föräldrar + lillebror och våra två hundar i en lägenhet i Motala. Har 5 andra syskon men som flyttat hemifrån. Jag gillar att umgås med familj, vänner, djur och gillar att göra sånt som gör mig glad. Finns nog inte så mycket mer att skriva. Det mesta andra som jag tycker om står ju redan i "sidmenyn"  → hadetfint! :)

Bara för att.


Dag 01- En presentation om mig själv.
Dag 02- Nyårslöften.
Dag 03- Något jag saknar.
Dag 04- Min bästa vän.
Dag 05- Min favorittid på året.
Dag 06- Min familj.
Dag 07- En bild på något som gör mig lycklig.
Dag 08- Någonting jag vill ha
Dag 09- Vad kan man hitta i min väska?
Dag 10-
En bild på mig från förra året, och en från iår.


Kör på en liten mini lista bara för att få lite att skriva om.

Ingenstans men överallt.

- Gårdagens kväll spenderades med Nettan och Sofie + company. Vi hade tacos och serie/film tittar kväll som slutade lite väl sent. Men det var fint. Lite underligt hur det som en gång var något utav de värsta har blivit något utav de bästa.

Dagen startade inte lika sent som igår men inte heller så tidigt. Borde nog börja vänja mig vid andra tider eftersom skolan börjar om 2 dagar. Men orkar inte inse det än. Har inte gjort så mycket nödvändigt idag. Har mysigt som sjuttan med världens finaste hundar och gått på übermysiga promenader som jag önskade varade i timtal. Lyssnar just nu på fin musik och har det bra. Hadetfintkram.
- Förut idag.

En tid.

Vaknade för en halvtimme sen. Har nog aldrig sovit så länge som jag gjort idag. Beror nog på de sömnlösa nätterna som bara blir fler och fler.. Sitter här med tét som har blivit lite av en drog sen vi var bortresta hos släkten. Dagen har förövrigt inga speciella planer kanske ska träffa Sofie och Nettan sen om dom vill. Annars ska jag nog cykla och köpa pasta åt mamma tills middagen ikväll. Och gå ut med hundarna lite senare. Så ser dagens planer ut än så länge. Men man ju aldrig vad som händer. Ha det fint! kram.

De sista sekunderna.

- Timmarna innan 2011 var slut och några minuter efter.
Hade det verkligen fint hoss släkten. Precis som det alltid är.
- Några få bilder från nyårsafton.)

Nytt år med nytt allt.

Finns inget finare.

Kom hem igår. Har haft det fint. Var bara väldigt trött så de kvarstående av gårdagen spenderades till att kolla på serier och sova.

Dagen började ganska sent och har till ära spenderats som hundvakt åt Nomy och John-John. Har kollat på film och ätit onyttigt. Kom hem för någon timme sen. Kvällen har hittentills och kommer spenderas med de nya favorit tét  och lyssna på älskade Melissa horn. ♥ Finns verkligen inget finare än den här känslan. Hoppas ni haft det fint och att kvällen förblir. Kram&hadetbra!
- Så som det ska va.

Det som en gång var hem.

- Gammal bild på oss 3. Idag bär det av mot småland, Hultsfred för att träffa saknade Sofie och Ohne.:)

I morgon är det back to Motow som Sofie brukar säga. Hadetbäst!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus