29:de

Tisdag idag. Önskade att det var Fredag. Fast tror endå att denna vecka kommer gå ganska fort, har en typ av tema vecka denna vecka skulle man kunna säga, Men har endå läxor, prov och inlämmningar som ska va klara nästa vecka på måndag därav att jag varit så off här. Men försöker! Tro mig. Nu ska jag ta tag i mitt liv och träna på glosorna tills i morgon. Ni får ha det bra! Kram&Peace.

Så fort.

Förlåt för de sega här de senaste dagarna jag har haft lite att göra och det har jag fortfarande känns det som.. Ni får ursäkta och jag ska försöka bättre mig så fort jag har tid.. Jag lovar.

- Första advent idag. Målade min nagel till dagens ära. Snart är de jul.. ♥

Ingen specielt bra dag över huvudtaget.
Hörs i morgon. kram

Så mycket.

Mörkret börjar smyga sig på här nu, Halsonten likaså känns det som.. Det hela går liksom i uppochner perioder. uschochfy. / Ikväll blir de Idol, ska försöka mysa till det så mycket som det möjligtvis går.

Break - Fast

- Gjorde en vad jag skulle tro va jävligt god frukost men mina smaklökar va inte med på det hela så de fick bara bli fint på bild.. Åt eller drack i stort inget av de hela förutom mandarin klyftorna.. Började må illa i stället. Inget smakar rätt i min mun just nu inte ens vatten. Och min hals har gått från bättre till sämre den senaste timmen, Åh va Allt är så jävla toppen! Ha de bra. kram

Åter igen.

Fredag. Och är även idag hemma från skolan, mår mycket bättre men skulle inte säga att jag är hellt återställd än men efter helgen skulle jag nog tro att jag är back on track. Har idag inga speciella planer för dagen mer än att göra läxor och senare ska jag iväg på ett litet besök på vårdcentralen. Inget mer än så. Ta igen lite och bara vara. Nu hade jag tänkt att gå och få i mig lite frukost.

- Från arkivet.

I början av slutet.

- Att sova funkar inte..

+

Torsdag och studiedag + att det bara är prick en månad kvar tills julafton. ♥ - Mår lite bättre idag än igår.. men jag tror endå att jag stannar hemma i morgon med eftersom jag fortfarande känner av febern och  halsonten.. Planerna för dagen är inte många och just nu hade jag nog bara tänkt att jag skulle gå till sängs igen och försöka sova. Annars så väntas läxor och provpåläsning idag om jag finner mig ork till det hela. Mycket annat kommer nog inte hända.. Hoppas ni får en fin dag i alla fall! kram.

Ont.

Ja ont är verkligen det rätta ordet just nu.. Har lyckats få halsfluss under natten och har i stort sätt sovit hela dagen eftersom de inte finns mycket annat jag orkar göra just nu.. feber, ont i halsen och huvudvärk, inte en bra kombination.. Mår lite bättre nu efter att ha tagit en tablett och snart hade jag väl tänkt att jag skulle försöka ta något att äta.. hoppas verkligen att ni har de bättre än jag just nu.

- Pappa var gullig och köpte lite gott till mig förut.

Ut.

Utvecklingssamtal here I come.
Hoppas ni förövrigt haft en fin dag. kram

Huvudsaken

Har nyss kollat på PanAm ♥ Finns inget bättre.
Att sova hjälpte i alla fall inte mot huvudvärken.. fick inte heller några läxor gjort. Hoppas inte jag ligger uppe hela natten med detta nu bara. Ville i vilket fall bara säga GodNatt för nu ska jag krypa till sängs och verkligen göra ett tappert försök till att sova. Ha de fint.

Veckans Sjunde.

Har försökt skriva om dethär inlägget minst 5 gånger nu.. Jag kan inte sätta ord på alla helgens trevligheter så jag tänker inte göra de mer komplicerat nu. Jag har haft en jävligt bra helg med underbart folk, God mat och Kärlek hellt enkelt. Hoppas ni haft de minst lika bra. Nu ska jag ta och göra lite läxor eller/och kanske möjligtvis ta och sova bort lite huvudvärk innan PanAm ikväll. Ha det fint!

Det behövs ett vi för att bli ett jag.

Nu ska jag snart åka med pappa till affären och köpa fredagsgodis till kvällens Idol.
De känns om helgen kommer bestå av mycket sånt. Men det förtjäna man ibland.

!

Fredag idag, Kan inte bli lyckligare än så här på en dag som denna. Skolan har gått fort i dag förutom ett matte prov i morse så var inte dagen allt för jobbig heller, Det låg mer åt de bra hållet. Efter att jag kom hem förut så har jag bara lekt med hundarna och kollat på Tv:n så där som bara jag kan. Nu ska jag ta och vakna till lite så jag orkar hålla mig vaken inför Idol ikväll! Förutom en kannon bra fredag har jag även en fullspeckat schema inför helgen att se fram i mot vilket inte gör saken värre. kram!

- Har fått en fling för mycket ljus&kontrast. ♥ Ps. förlåt för igår.

16:de November.

Vet inte värför men det känns som det har varit en helgdag idag.. Var bara en kort stund i skolan idag förut och då var vi vid isstadion och åkte skridskor vilket var ganska mysigt, Efter en tur där gick jag hela vägen hem, vilket inte var allt för jobbigt de heller. Har gjort lite läxor sen jag kom hem men de känns fortfarande som jag har ganska mycket kvar.. Så jag ska försöka ta tag i dom nu.

Känner mig ganska trött efter gårdagens lilla nattliga biobesök så ikväll blir det till att gå och lägga sig så tidigt som möjligt, och finna kraft åt morgondagens långa skoldag. - Har lite som väntar nu. ↓Hoppas ni haften fin dag och att kvällen för blir. Kramar.

Breaking.

- Filmen var super bra! Längtar tills nästa del kommer ut!

Bra dag.

Idag är en bra dag, Med kort tid i skolan och snart bär det av mot simhallen med Sofie ska bli riktigt skönt. Senare när jag kommer hem ska jag försöka få lite läxor gjort därefter hade jag tänkt att sova någon timme för att senare ikväll kunna hålla mig vaken när vi ska på bio för att kolla på den nya Twilight filmen! Det blir nog inte så svårt.. Åh härliga dag! Ni få ha det så bra nu! kram.

Måndag.

- Bild från i lördags. ♥ Måndag idag och jag är super trött. Mår inte så bra just nu heller. har huvudvärk så de ekar, Inte det bästa. Ska ut med hundarna nu på en liten promenad, sen ska jag ta och sova en liten stund skulle jag tro..

L.ö.r.d.a.g

Antar att jag hann precis allt som jag än så länge ska ha hunnit med idag. De känns skönt, Jag hann till och med, med promenaden med hundarna som ägde rum förut. ↑ De märks att vintern är på gång nu, ganska mysigt endå. Ska kolla om jag verkligen fått med mig allt nödvändigt nu och sen tänkte jag ladda över en film till min mobil bara till utifall att.. Ni får ha det fint nu! kramar.

GodMorgon.

Lördags morgon och Känns som de kommer va en stressig dag i dag. Ska åka bort senare idag på dyngsläger med konfirmationen.. vet inte riktigt vad jag tycker och känner om de hela, Hoppas de blir roligare än vad jag och alla andra tror.. Antar att jag ska börja med packningen nu.. vet dock inte riktigt vart jag ska börja. Ska väll nog ta tag i mig själv först och främst. Så får det bli.

- I brist på bild. Ha det bra. Kram

One.

Ettor verkar va dagens heta ämne, 11-11-11 idag. Är nyss hemkommen från en trevlig simtur med Sofie de var skönt och behövligt. Måste dock försöka bli bättre på detdär.. måste bara få tiden att räcka till, för ikväll så var de verkligen roligt också.. Senare ikväll blir de fredagsmys och lite plock inför morgondagen skulle jag tro.. Ni får ha en fin kväll nu! - En hel helg framför mig. Kärlek.

+ Kudde.

Kvällen börjar lida mot sitt slut för min del. Ska läsa igenom den sista svenskan innan jag drar mig mot sängen för sen blir det god natt för min del. Ha det fint nu! ♥ Bjuder på en bild på en ytterst Vacker tjej. ↓ - Jessie J. Ingen kan sätta ord som hon.

Torsdagsbarn.

Veckans jobbigste dag avklarad, Med ett fullspekatt schema som slutade för en timme sen. Tack! Bara en dag kvar på skolveckan sen är det frihet! Iallafall i en kortvarig stund, Nästa vecka blir i alla fall roligare än vanligt, med lite bio och annat kul inplanerat.. Har lite läxor att ta tag i nu och sen ska jag duscha och sova extra tidigt ikväll! Behöver verkligen ta igen förlorad tid.. Ha en fin kväll nu!

- Glädje på gummiband.

Glöm mig inte.

Ny start,
Med nytt allt.

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus