I want to live, not just survive.

Har nu suttit med precis samma läxa sedan jag sist skrev här och har fortfarande inte kommit förbi fråga 1 på hela inlämningen som ska va inne om drygt två veckor. Då kan ni ju tänka er hur resten av alla frågor ser ut.. Vet helt seriöst inte hur jag ska hinna med eller göra för att allt detta ska gå ihop sig.. Bara nu innan jullovet så har jag 5 prov i olika ämnen, 3 inlämningar, 1 redovisning plus alla övriga läxor att göra och det är liksom bara 2 och en halv vecka kvar innan betygen ska va satta och allt detta ska va gjort.
 
Ska i alla fall släppa allt detta för stunden nu och gå och ta en dusch. Därefter ska jag plocka i ordning lite, sen ska jag återgå till svenskan en liten stund till och efter det ska jag gå över till Nettan, Sofie och Ämli och spendera resten av kvällen där. Imorgon ska och kommer i alla fall att bli en bra dag. ♥

25 November 2012.

Söndag och klockan är redan halv två.. Vaknade vid elva tiden idag och låg kvar i sängen med datan i två timmar.. Sen åt jag vad man skulle kunna kalla en god blandning av frukost och lunch. Ska nu ta tag i alla läxor som luggit och väntat på mig ett tag därefter hade jag tänkt att ta mig en dusch och kolla så jag har med mig allt inför morgon dagen då det blir en roadtrip till Ullared med Nettan, Sofie och Ämli! ♥ Solong! Ps: igår var det prick en månad kvar tills julafton!!! ♥

Lördag..

Lördag idag och jag har inte gjort något vättigt alls. Luggit i sängen hela dagen skulle man nog kunna sammanfatta det lite kort, har inte ens satt på mig kläder. Men det känns ganska skönt att få kunna ha sånna dagar med ibland. Känns som det var behövligt efter all stress inför alla prov vi haft och kommer att ha framöver, ska nog dock återgå till det Ikväll och plugga SO inför provet nästa vecka om jag orkar det vill säga.. Annars så får det bli en riktig pluggdag imorgon. Händer inte så mycket annat i mitt liv nuför tiden, all tid och tanke går åt till skolan, familjen och vännerna. Allt som finns och händer därimellan finns liksom inte riktigt..

Dawn.

- Filmen var verkligen så himla bra!! Men tänker inte Spoila något för den som inte sett den.
Lite sorgligt dock att veta att det var den sista. ♥

The Tower of Eiffel.

- Från Frankrike. ♥ © 

Sometimes good things fall apart so better things can fall togheter. ♥

Tisdag i dag. Veckorna bara schwischar förbi och tiden räcker inte till.. Har tyskaprov på torsdag och matteprov på fredag och nästa vecka är det SO-prov och veckan efter det är det svenskaprov och därefter kommer jag säkert hinna få mer.. Har ingen tid över och imorgon har jag uttveckligssamtal också + att det står bio på schemat i natt, Breaking Dawn part 2. Det får mig att tänka på att jag faktiskt har haft den här bloggen i lite drygt ett år nu.. Minns när jag satt och skrev om samma film fast del 1 här vid samma tid för ett år sen och ikväll ska jag se del två som också är den sista, lite sorgligt men förhoppningsvis så lever slutet upp till förväntingarna. Nu ska jag plugga lite tyska därefter är det mat och sen ska jag försöka sova lite så jag orkar med hela natten. Ha Det! - Today.

Frankrike 2012.

- Imorgon så blir det prick en vecka sen jag kom hem från äventyret i Frankrike
 Men Istället för att beskriva det hela så låter jag bilderna tala för dig själv. ♥

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus