ännu en regnig dag.

Tisdag och som rubriken lyder ännu en regning dag i Motala. Lite tråkigt eftersom jag och Mirre hade planer på glassmys i stan, men det får bli på torsdag istället och det går ju lika bra det. :) Dagen har inte erbjudit så mycket än så länge, en promenad i regnet med hundarna är väl ungefär det som hänt.

En regnig söndag 2013.

Veckans sjunde dag och jag har inte gjort en enda vättig sak. Legat i sängen hela dagen, vädret har ju inte varit det bästa och jag har haft magvärk från en annan planet. Det är i sånna tillfällen som man önskar att man var kille..

Dani ligger här bredvid och har gjort det i några timmar nu, medans han kollar på tecknat så har jag läst vidare i min bok som jag har blivit lite besatt av på senaste.. Jag har verkligen saknat att läsa, det är något utav det bästa som finns. Något som jag mycket hellre gör varje kväll istället för TVn.. En halv 400 sidig (engelsk) bok på 3 kvällar är ändå ganska bra gjort tycker jag. Och gud va bra den är! ♥

Fredag (!!)

Äntligen, har längtat efter denna dagen hela veckan! 

 

Ska snart dra med Nettan och Sofie till affären för att införskaffa gottigheter till kvällens seriemys som vi planerat i stort sätt hela veckan. Därefter så blir det att dra och käka med päronen och en del av släkten som kommer på besök idag. Efter maten så drar jag återigen hem till Nettan och Sofie för att som sagt spendera kvällen där. ♥

- Jag dagen till ära och mina fina nymålade naglar, de skulle bli rymdaktiga.. Men ser mer ut som kladd. Haha, Aja alltid Något.

Love is louder than the pressure to be perfect.

Börjar tappa greppet om det här med att blogga känns det som, jag vet att det lätt blir så på sommaren. Tråkigt men har inget nytt och roligt att skriva om.. Mina dagar är i stort sätt dem samma, sover långt in på dagen, går ut på solpromenader med hundar, badar när det finns tid och vädret tillåter, umgås med familj och vänner. ja, det där vanliga liksom.
 
Idag är det lördag och vädret är lika bra som alltid nu för tiden, klagar inte! ♥ Var ute med hundarna förut och träffade även Matilda snabbt för att hämta mina saker som hon hade fått med sig hem efter nattens äventyr. haha.. Hoppas verkligen på att få bada idag, eller i alla fall hitta på något som inte involverar att va inomhus.

sängen.

Hela dagen svepte förbi och jag fick inte gjort något vättigt alls. Eller jo okej om man räknar de hundpromenaderna som jag gått på under dagen, då skulle man väl ändå kunna säga någon sak.. Men annars så jag i stort sätt luggit i sängen hela dagen, ganska skönt nu när jag tänker efter men lite långtråkigt. Imorgon måste bli en mer effektiv dag. Vädret har ju inte varit det bästa så det kanske inte spelade så stor roll just idag men ändå.. Kan ju inte ligga inne hela sommaren.
- Drop Dead Diva mitt nya tidsfördriv, Snart så drar jag till Nettan och Sofie där blir det serier. ♥

Jag ♥ vädret.

Tisdag och vädret har varit mer än perfekt idag! Har trots det inte blivit något bad under dagen, hoppas på att kunna ta det någon annan dag i veckan om vädret fortsätter såhär.. Och det hoppas vi på. Har istället varit ute på hundpromenader, ätit glass och nu på Kvällskvisten varit hos Nettan, Sofie och lilla Charlie och fikat. ♥ Trevligt. Nu blir det TV en stund sen sova!

It's Better to feel pain than nothing at all.

Hej, ny vecka igen och precis som sist så har jag inga speciella planer för de kommande dagarna. Sitter mest och väntar på att något ska hända men tänkte ta mig i kragen nu och göra iordning lite här hemma tills mamma kommer hem. Snart så ska jag gå ut med hundarna också.

C's födelsedag, bokstavligt talat. ♥

Söndag och vilken händelserik dag. Blev moster för tredje gången till en liten flicka som ska heta Charlie (♥♥!!), tog årets första dopp, åkte till Linköping för att träffa det nya (och underbart söta) tillskottet och har nu äntligen landat i sängen och ska sova. - Riktigt fin dag med andra ord. ♥

1. Charlie ♥. / 2 & 3. första doppet. / 4. C's första födelsedagspaket som Sofie och jag köpte. ♥

Onsdag!

Och så har nästan halva veckan gått. Idag vaknade jag vid halv 12 och gick direkt upp och åt frukost för att kunna träna, efter det så gick jag ut med hundarna och resten av dagen har jag bara stått i köket med mamma och stekt pannkakor till hela familjen, trevligt.. Haha. Väntar just nu på att pappa ska komma hem så vi kan äta sen blir det en till promenix med hundarna!

Helgen.

Ny vecka ännu en gång. Tiden går så fort att jag ibland behöver sätta mig ner och tänka över vad jag gjort under alla dagar som gått. Helgen passerade iaf med fin middag på resturang med familjen i fredags, en dag i Linköing med Nettan, Sofie och mamma på lördagen hann även den dagen med en hel kväll med vännerna för att på söndagen gå upp och jobba, sen grilla med familj på kvällen.
- Fredagen. Idag är det måndag. Har inga planer för dagen eller veckan heller för den delen men jag hoppas på att något händer. Men det är sånt man märker. Nu ska jag klä på mig!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus