The last day of the year!

Ligger i sängen med Sashaplutt just nu och myser. Tänker lite på att det är sista dagen på 2012 idag, finns ganska mycket fina saker som hänt under året och jag önskar jag hade haft min dator här just nu så jag kunde delat med mig av lite bilder från det, men smart som jag är så lämnade jag den hemma.. Så det blir tyvärr bara ett ynkligt mobilinlägg. Ville i vilket fall bara säga GottNyttÅr!!

28 December.

Fredag, vilket inebär att jag med en del av familjen idag åker bort till släkt i en annan stad långt i från vår egen. Vaknade för 45 minuter sen med bara drygt tre timmar kvar tills avfärd och jag har inte ens packat. Not a good start. Ligger fortfarande i sängen, känner hur stressen kommer krypandes.. Ska därför nu gå och ta tag i allt som ska va gjort innan vi åker. Ha det!

When was the last time you did something for the first time?

De har gått ett tag sen sist nu.. Både julavslutning, systers födelsedag och julafton svepte förbi utan att jag nämnt ett ord om det här. Har tappat motivationen.. Sitter och kollar och försöker lista ut hur man lägger in en ny design på bloggen.. är dock ganska dålig på sådant och kommer inte riktigt någon vart med det hela.. men det känns som om det skulle passa bra till det nya året, tror det skulle öka min motivation lite också. Kan ju alltid hoppas.
 
Förövrigt var julen lika mysig som alltid, att spendera tid med familj är aldrig fel. ♥
Till helgen och nyår blir det att åka bort till släkt i Åsarp. Annars rullar livet på som vanligt.
- I bildbristers tid så bjuder jag på en vacker bild på min älskade telefon i dess nya utsmyckning. ♥

Sånt som gör en glad.

- Några få från helgen. Som förövrigt varit urmysig med allt från spel och paketöppning till film och godis i mängder. Med andra ord, En helmysig helg fylld med sånt som gör en glad. ♥

Fredag.

Skulle egentligen ha varit den sista fredagen som skoldag för mig idag innan julovet eftersom vi bara går tills på torsdag nästa vecka. Men gick aldrig eftersom jag har blivit förkyld och efter att ha tvingat iväg mig själv till skolan alla andra dagar denna vecka så bestämmde jag mig idag för att va hemma och vila så febern går bort. Vill va pigg och frisk i helgen då Nettan, Jag och Sofie ska ha våran årliga minijul, längtar till tusen!! ♥ - Gick förövrigt luciatåg igår inför hela skolan, med vackraste Linnea som lucia. ♥

December den 8:de.

Har inte skrivit här på ett tag nu (var ärlig när jag sa att det var mycket i skolan) och det har redan hunnit bli december, imorgon går vi också in på 2:a advent.. Har i alla fall nästan gjort färdig allt som har med skolan att göra nu, vilket leder till att jag har lite mer fritid än vanligt. Skönt! kan äntligen bara va och göra saker som jag tycker om utan att känna mig stressad eller ha ångest över det.
 
Vakna upp för ungefär en halvtimme sen och Ska snart gå upp och äta frukost sen får vi se vad dagen har att erbjuda. kanske blir att dra en sväng till pulka backen, eller kanske kolla på serier? vi får se. Vem vet det kanske blir både och. Ha det fint!
- Bjuder på en söt bild på Sasha från förra helgen då vi hade riktigt julmys här hemma.

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus