Midsommar.

- Fina bilder på Gillian Zinser som idag får stå för midsommarfeelingen..
Hoppas ni har en bra dag, här ska det snart firas med grillat och jordgubbar. ♥

Allt eller inget.

HejHej! sitter på balkongen med Mammi och spelar rumble, ett försök på att få tiden att gå fortare tills pappa kommer hem då det åter igen bär av till kusinerna i Åsarp för att fira midsommar trots inte ens den ynka vecka som gått sen jag var där sist det blir mycket långt bil åk nu för tiden men de gör mig inget eftersom jag gillar det. Under Veckan som gått har jag jobbat och när jag kommit hem har jag näst intill ramlat ihop av trötthet därav segheten här under de senaste dagarna. Ha det bra nu! Kram.

image description

Långfärd

Sitter just nu i bilen med syster och bror, musiken är i högsta hugg och vi kör med en liten roadtripp ner till Åsarp för att fira kusinens student under helgen. Själv tog jag sommarlov redan i morse.. Hoppas ni haft en fin dag och att kvällen förblir. Kram!

 

Helgen.

Fredags kvällen spenderades med syster, Vi kollade på serier, fixade varandras hår mitt i natten och somnade sedan in till Disney Channel.. ♥ Lördagen var inte så speciell då vi mest var hos andra syster och pratade, Höjdpunkten av dagen och helgen för den delen var nog ändå när vi beställde en Iphone 4s + massa skal till mig!! ♥ Idag har nog varit världens mest tråkigaste dag med så himla mycket dö tid så jag vet inte vad.. Kom nyss ut ur duschen och ska nu bege mig till syster för ännu lite serie mys. Ha det!

- Knytfläta som syster gjorde på mig..

Some day.

- Hitta denna på blocket för någon dag sen (alltså inte min bild.), Hittar dock inte sidan längre.. Tycker devon rex katter är så söta och jag har alltid sagt att om jag någosnin ska skaffa husdjur i framtiden när jag flyttat hemifrån så ska det vara en katt.. ♥

Smile.

Efter dagen i skolan som började med en jobbig försovning så har jag inte gjort så mycket mer än att ha tagit det lugnt den här timmen som gått.. Senare väntas nog mest umgänge med familjen som vanligt på en fredag sen blir det väll mest att se vad resten av kvällen har att bjuda på.. Hoppas ni haft en fin dag och att resten av den förblir, Kram! ♥ (- Dåliga cambilder..

Water Melon.


- Efter dagen i skolan gick jag hem och tog det mest lugnt, sov lite och under kvällen har jag mest kollat på tv.
På bild ser ni kvällens godbit, En halv mini vatten melon. ♥

Dani.♥

Bjuder på en gammal video som syster satt i hop med Dani när vi intervjuvade honom för ett år sedan.. Den där killen har verkligen tagit en plats i ens hjärta. ♥

Vi är pasé fattar du det?

Nyss hemkommen från Linköping med skolans bokråd, Trevlig dag med bussturer, studiebesök och även lite små shopping på slutet. Med mig hem fick jag två fina tröjor från NewYorker. ♥ Senare väntar en tur till Nykyrka för att ha återträff med konfan sen blir det nog mest att ta det lugnt har inga speciela planer för kvällen.. Kanske blir till att träffa syster en stund själv (om hon vill, Eftersom Sofie nu åkt ner till Hultsfred för sommaren. Kommer bli lite tomt här utan henne.. Annars väntas i morgon en skolfri dag vilket ger mig en skön sovmorgon, det blir dagens +. Nu ska jag mysa med dogsen här hemma. Ha det fint! Kram. (Bild från för länge sen.)

Lyckat.

Kom hem från skolan, åt och började kolla på en film som avbröts p.g.a sömn, sov ända fram tills för en halvtimme sen. Smart, Nej! Nu kommer jag ligga och vrida och vända på mig hela natten p.g.a att jag inte kan sova. Så jävla lyckat. HaDet!

Har inga bilder.

Jag svär o svär, på allt jag är.


Gårdagen bestod av besök hos syster Jenny och de två favvo pojkarna, Sedan bestämmde sig Nettan Jag och Sofie oss för att vi skulle ha Twilight maraton, Vi kom till tredje filmen då hade vi sett i ca 6 timmar sen var vi alla tre ganska trötta då drog jag hem mitt i natten för att kunna sova ut till max nu i morse men den planen gick i kras när mamma kom och väckte mig för två timmar sen (hade inte sovit färdigt än) för att vi skulle duscha Sahsaplutt och nyss kom även Youi hem nyklippt och glad, finaste hjärtegrynen. ♥ Ikväll väntas en spännande BigBrother final och sedan ska jag sova för i morgon går jag in på min sista hela skolvecka.. ♥ Ha det!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus