Hoppas kan man ju alltid.

Började dagen med en skön sovmorgon. Gick ut med hundarna så fort jag var uppe och sedan gick jag in och åt frukost. Vet inte vad som kommer att hämda under dagen, antagligen blir det att slappa med serier och bara ta det lungt. Hoppas på varm smörgåstårta till middag, har velat ha det hela veckan får se vad föräldrarna bestämmer. Hoppas kan man ju alltid.

Min kväll.

Har varit urbra! Älskar att jag nuförtiden faktiskt tar mig tid för mina underbara vänner. Suttit i timtal och bara pratat, helt klart bästa sättet att fira in lovet på. ♥ Nu, Idolmys.

Fredag och lov! ♥

Gick till skolan vid 9 imorse och hade aktivitetsdag med endast tipspromenad på schemat. Har nyss kommit hem och fördriver tiden med Elin. Senare ska vi till donken för att spendera lite tid med Ida! Ska bli super mys. Efter det blir det en kväll framför TVn (Idol) med familjen. ♥ Peace!

tell me it's all right-

Refrängen. ♥

the best dreams happens when you are awake.

Vaknade helt utvilad klockan 10 imorse, käka frukost och fixade mig sen drog jag till skolan för att ha en ynka lektion därefter hänge jag med tjejerna till stan och hade det mysigt med fika och prat. Kom hem för en stund sen och har inte hunnit göra så mycket sen dess. Sitter och väntar på att Jonny ska vakna så vi kan ha seriemys. Imorgon går jag på lov!! s.j.u.k.t. ♥

Igår var dagen innan idag.

Händelserik vecka. I måndags var det skola som vanligt sen hängde jag och Elin i stan i några timmar på ett fik, alltid lika mysigt! ♥ Igår var det skola på dagen för att senare på kvällen återvända och vara informatörer för programmet till 19:30. Idag var det skola, gjorde sista provet innan lovet. Imorgon har jag sovmorgon till halv 12! ♥ Och på fredag går jag äntligen på en veckas välförtjänt lov.
- Igår.

Love should make you feel good.

Precis sett färdigt på det första avsnittet av Reign, tröttnar aldrig på CWs serier. Så bra, Kan inte sätta fingret på vad men jag blev fast direkt. Längtar redan tills veckans avsnitt. ♥

missförstå mig rätt.

Veronica Maggio - Hädanefter Ι Veronica Maggio - Bas gillar hörn Ι Veronica Maggio - Mörkt

Min söndag. Har luggit i sängen näst intill hela dagen, musik och serier har hållt mig sällskap. Ska ligga här ett litet tag till sen ska jag kolla igenom lite plugg inför veckan, den sista veckan innan höstlov. Bara ett par veckor till och jag har gått min försa termin på gymnasiet. Vart tar tiden vägen?

Bra dag.

Perfekt fredag! Klockan är mycket och tröttheten smyger sig på så ska inte skriva en låg text om vad den inneburit men bra är det minsta jag kan säga! Nu blir det sängen!
Elin & och jag förut idag. ♥

Lill lördag.

Veckans tredje idag och jag drog till skolan, träffa mina fina, hade dagens lektioner och drog sedan hem för att ta igen allt jag missat de två dagar jag varit hemma. Har precis slängt mig i sängen efter allt plugg, är så slut i huvudet. Har nog aldrig pluggat så mycket i sträck som nu. Två minipauser för lite käk och en hundpromenad är det jag hunnit med utöver plugget sedan klockan 3. Fattar inte hur jag orkar, nu kryper jag i alla fall till kojs. Peace!

Helgen.

Redan tisdag men tänkte backa tillbaka i tiden några dagar till helgen som inte har varit helt vanlig, hela släkten har varit förbi i lilla Motala och firat Charlies dop. Några kom i fredags (då finaste mamma också fyllde år. ♥) Resten kom på lör - söndagen och åkte hem på söndagskvällen. Saknar alla redan, även om det har varit full rulle hela tiden så ekade det bra tomt här när alla hade åkt. Längtar tills nästa gång vi ses och kanske en Stockholms resa.
 
Helgen som sagt, den var en av dem bästa på länge med kusinmys, umgänge, grillning och så mycket mer därtill att jag inte ens vet vart jag ska börja. - Några från fre - lördagen. ♥

På söndagen vankades det dop för Charlie. Dagen vart super lyckad och jag är såå glad för att få vara din fadder, älskade du. ♥ - De få bilder från dagen som jag än så länge har hunnit redigera.

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus