Allt och Inget.

Hejsan! Kom hem från skolan för ett tag sen och har nyss kollat färdigt på de nya avsnittet av The secret life of the american teenager, Tänkte nu läsa igenom SO:n och kolla igenom engelska glosorna tills i morgon, Vad som händer efter det får tiden utvisa. Ikväll vet jag i alla fall att de väntas Top model sverige och BB. Hoppas ni haft en fin dag och resterande förblir, Kram och ha det bra!

Wrong Time.

Gjorde idag misstaget att somna efter att jag kommit hem från skolan förut, Sov sedan tills klockan halv 8 och kan nu självklart inte somna om.. Kollade nyss på Power puff pinglorna med Lillebror, och ska nu ändå försöka att göra något vättigt av detta och läsa på till SO provet nästa vecka och sen tvinga mig själv till sömns med hjälp av musik. Hoppas ni haft en fin dag, Kram!

Mars 25, 2012 - Sunshine.

- Jag är dålig på denna front nu för tiden känner jag.. Men har inget roligt att visa eller skriva om.. Ska försöka bättra mig.. - Min helg har förövrigt varit bra, Har gått på soliga promenader, gjort färdigt biologi, ätit godis och annat gott, kollat på serier och bra film, njutit av bra musik och bara haft de ganska simpelt men helt klart bra. Ikväll väntas Bigan och dusch som vanligt på en söndag för i morgon väntas måndag och ny vecka igen och då är det bara en och en halv vecka kvar tills Påsklov. L.Ä.N.G.T.A.R ♥

- Bild(er) ur arkivet, bara för de fina vädret.

- Vackert ♥

Stör mig på ett ljud som inte hörs.

Hej! Är äntligen hemma efter en lång dag ute på vift. Efter konfan förut (som varade i ca 3 ½ timme) så åkte vi än sväng hem till Jenny och hennes familio de var mysigt och jag fick träffa mina två favvo pojkar och ta del av många pussar och kramar. ♥ Är som sagt hemma nu och ska snart sätta i gång med Matten och Tyskan eftersom att de tydligen inte räckte med att jag la ner i stort sätt hela min dag igår på det. Usch&Fy, spy på skolan! Ikväll väntas i alla fall BB och min säng. ♥ Ha de fint!

Straight.


- Gjorde mig lite extra fin och platta håret för att vi idag ska ta vårat konfimandskort.
Håret ser inte ett dugg slitet ut och längre vart det. ♥

Det är lättare att prata än att verkligen säga något.

Hej! Idag har det har varit en ganska vanlig fredag, När jag kom hem från skolan förut gick jag i stort sätt och la mig direkt på grund av huvudvärk. Vaknade för någon timme sen och mådde seriöst ännu sämre. Pappa och Jag åkte en sväng till affären och BK för att handla mat till de familia och på vägen fick han mig på bra humör bara genom en liten pratstund. ♥ Nu ska jag snart hoppa i pyjamas och tvätta ansiktet sen tänker jag bänka mig framför tv:n med familjen precis som varje fredag. Ha det fint! ♥

Måndag, Tisdag, Onsdag, TORSDAG, Fredag, Lördag, Söndag.

Veckans sju. Torsdag idag och den jobbigaste dagen på veckan är avklarad. Nästan. Den dag då skolan är som längst och hela dagen känns som en pina. Sitter i alla fall hemma just nu och tar en liten paus från allt som har med skolan att göra.. ska snart återgå till tyskan som vi har prov på nästa vecka.. Ikväll har jag inget specielt inplanerat mer än plugg, BB och sova. Ha det fint! ♥ ↓


Ibland så förstår jag inte hur folk tänker.

Så som så många gånger förut.

Onsdagen var som de flesta andra fast ändå inte, Efter skolan var mina tankar mest på praon men jag lämna det hela när jag insåg att jag inte ens vet vad jag vill. Därefter tog jag första sprutan mot livmoderhalscancer som gjorde jävligt ont och och var en va de värsta jag tagit.. Men fick därefter mycker glada nyheter eftersom att mitt paket med kläder hade kommit i dag, även om det mest innehöll sommarkläder. Nu fattas bara själva sommaren. ♥ Sängen ser frästande ut så nu blire väll att soma till BB. Ha det fint kram!

- Festliga "prislappar" ♥

Vad som hänt och Vad som väntas.

Tisdagen spenderades i skolan och efter sista lektionen tog Jag och Matilda en fika i stan och bara pratade och hade det mysigt. ♥ Efter några bussturar senare var jag hemma och har nu inte gjort specielt mycket. Var hemma hos Nettan förut en stund och kollade på pll med henne och Sofie. ♥ Nu ikväll väntas BB och engelska glosträning. Hoppas ni haft en fin dag och att kvällen förblir kram!

- Pretty little liars. ♥

Du får mig ur balans.

Söndagskvällen är på plats igen. Imorgon är det måndag och skola, Har ganska blandade känslor inför det hela. Har inte så mycket denna vecka mer än lite engelska glosor och en so-inlämning men jag tror jag är färdig med det mesta vilket är skönt. Borde nog kanske börja med träning inför tyska provet som kommer inom sin tid de med.. men orkar inte riktigt tänka på det just nu. Ikväll väntas Bigan som jag numera kallar det (BB) med Nettan och Sofie och efter det tänker jag gå hem direkt och lägga mig för tidiga mornar kommer jag förmodligen aldrig slippa. Hoppas ni haft en fin dag och att kvällen förblir.

Lördagens vardagligheter fast ändå inte.

Min lördag började inte allt för sent idag och efter en stund vaken så bestämde jag mig för att baka kladkaka, Sagt och gjort bestämde sig även Jag och sofie oss för att vi skulle gå ut på en picnik och en lite längre promenad med hundarna som blev lite väl kall ett tag men som blev sig varmare fram på slutet när solen äntligen ville titta fram. Nu sitter jag hemma igen och lyssnar på min fina Ed som jag aldrig tycks tröttna på.. ♥ Lite senare ska jag få träffa mina två favorit pojkar. ♥ Annars vet jag inte riktigt vad som kommer hända resten av dagen/helgen, Jag måste försöka få mitt hemprov färdigt under dessa två dagar men finner inte riktigt orken till de hela. MenMen.

Ovanligt långt inlägg.

Det känns som att fredagar, helger och ibland måndagar är mina bästa bloggdagar eftersom jag då inte har så mycket annat för mig dirket efter skolan. Men i veckorna så tar skolan och fritiden den mesta fria tiden i från mig så ni få som faktist läser här får ursäkta mig, Även om jag mest skriver för min egen skull.. Idag är det fredag igen och jag har inga speciela planer för resterande tid på denna dag. Ikväll vet jag i alla fall att The Voice Sverige väntas på tv:n även om jag inte njuter av underhållning så värst mycket så är de ändå en tid då vi här hemma samlas och tycker till. Annars hade jag nog bara tänkt att kolla på Big Brother och senare under kvällen/natten kolla på Vampire diaries och spela Ds. ♥ Imorgon är det lördag och helg på riktigt och då hoppas jag på att få fint väder så jag kan gå ut med hundarna och ha kul. Hoppas ni haft en fin dag och att kvällen förblir. Kram och kärlek till alla!

+

Måndag idag igen, Men de har faktist varit en bra dag som gick relativft fort. Har lärt mig en del saker i skolan under dagen som kommer underlätta inför plugget här hemma som förövrigt har blivit en jävla massa ganska plötsligt. så mina planer för dagen är nog plugg gånger 100. Usch och fy men sånt är livet, Som jag borde ta tag i nu. Ha det fint! Kram&Kärlek till alla. ♥

Rubrik:

Söndag igen. Usch. Denna vecka har lite att vänta bland annat ett jobbigt jävla fysikprov. ser inte fram i mot vekans fem närmsta dagar, Men helgen har i alla fall varit bra med fint sälskap och utomhus äventyr. Ikväll väntas duschen, läxor och BB. Ha det fint!

6x.

- Bilder från eftermiddagen/kvällen.

Jag ♥ Dig.

- Dagens, ↑ ♥ Har förövrigt börjat använda tygskor igen, vårkänslor på hög nivå känner jag. Mig ♥ de underbara vädret, som tydligen ska fortsätta va fint hela helgen så jag har stora planer på att va ute mycket. ♥ Fredag idag och skolan var precis som vanligt inget specielt. Lite senare hade jag tänkt att ta en tur med hundarna ner till varamon och kolla på solnedgången.. Annars  blir nog kvällen lugn med fredagsmys som vanligt.. Ha en fin fortsatt dag, Puss och Kram!

SockerÄrtan. ♥

- Lite gamlare bilder på en liten, Älskad&ytterst söt pojke som är saknad till 100. ♥

- kvällens roligheter. ♥

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus