A day like this..

- Två från dagen. Har idag hunnit varit och köpt glass med Dani, hjälpt till att baka något som skulle likna cupcakes (lyckades inte..) kollat på film och serier, myst och lekt med Dani, ätit, pratat och jah inte så mycket mer faktiskt. Sitter hemma i huset just nu medans dem andra är och kollar på kusinens fotbolls match, Kände inte för att följa med idag.. Väntar mest på att dem ska komma hem nu så det kan hända något här hemma.. Är sugen på chocklad men alla affärer är stängda och det förstör mitt humör. 

Fredagen den 24 augusti.

Dagen började med en skön sovmorgon och därefter bärde det av till Varamon med Mirre och Linnea. Idag hade vi nämligen aktivitetsdag med 8-9 i vårat arbetslag.. Det var helt okej, en anningen kallt och blåsigt och jag ville nog hem mesta dels av tiden men ändå helt okej dag som slutade en timme tidigare än förväntat vilket också var ett plus! Nu är jag hemma och försöker fixa med lite filmer inför helgen då det blir att åka bort till släkten i Åsarp ännu en gång, Det har blivit ett par gånger nu på senaste tiden.. Men de är väl ganska kul endå synd bara att inte kusinen Sandra är hemma men idag följer istället en av favvo pojkarna med! ♥ Är så glad för att få va med han hela helgen! ♥ Nu väntas duschning och packning på schemat. Kram! - Vacker bild på oss två! haha. ♥

Keep going.

Har redan överlevt två dagar i skolan, det funkar väl. i alla fall än så länge.. Jag misstänker dock att min inställning kommer ändras väldigt snart, När allt kör igång igen på riktigt. Efter sista lektionen idag som var idrott så gick jag hem. Har  hunnit göra färdigt sommarläxan som ska va inne denna vecka och sen har det inte hänt så mycket mer.. Har mest kikat runt på internet. Snart väntas mat och efter det blir det att vänta in tiden tills de är dags att krama kudden, Är verkligen trött!
- Har verkligen bildbrist, Men kan ju bjuda på en bild på en drickyoughurt jag testat nu ett par dagar, riktigt god faktiskt! ♥

De dagar jag inte uppdaterat här så har jag sovit över hos Linnea och haft det bäst! Önskar att hela lovet hade varit så som de senaste dagarna (Veckorna) varit. Under dagarna som gått så har Linnea och jag har hunnit ligga ute halva natten på hennes studsmatta med täcken och kuddar och pratat om allt och inget (såg då mitt första stjärnfall) Men han se hela fyra stycken den natten faktikst.) Har även varit nere och solat vid vattnet, Haft filmkväll x2, nämnde jag pratat i timtal? och igår kväll var även Mirre med när vi åkte ner till vattnet på kvällskvisten och hade det mys med filtar och gottigheter efter det vart det skräckfilm och sedan begav sig Mirre och jag oss hem i den tidiga natten smått rädda efter filmen, haha. ♥ - två från dagarna.

Lördag. Vet inte riktigt vart dagen tog vägen, Har varit hemma hos syster hela dagen känns det som och inte gjort en enda viktig sak, förutom att va med mina favvo pojkar då. Även fått lite ångest över skolstarten och sen gjort lite annat som är viktigt för att kunna överleva, you know like eat and stuff. Nedräkningen fortsätter på den med; en dag kvar tills skolan drar igång. Yay! (NOT!)

Torsdag 16 Aug.

Om man inte räknar med idag så är det bara tre dagar kvar tills skolan börjar igen. De är väl lite blandade känslor inför det hela, Fick hem vårat nya schema igår och det blir ju inte bättre med tiden precis.. Inte nog med det så ska en av de bästa lärarna inte längre ha oss om jag förstod det rätt.. Det sänkte den lilla längtan jag har till att börja igen ännu mer.. Men det ska ju ändå bli kul att träffa alla igen och att faktiskt ha något vättigt att göra om dagarna kan ju inte va så fel.. :)
 
Idag har det inte hänt allt för mycket, har mest varit hemma & lagt tid på massa onödigt.. Åkte en sväng till stan & Bråstorp förut med syster & Sofie, fick med mig lite nytt smink hem & igår hämtade jag även hem ett paket som innehöll nya converse & en väska. ♥

Fredag.

Spenderade hela förmiddagen med Linnea & Matilda idag, massa mys & prat. Finns inget bättre! ♥ Efter att jag kommit hem förut så kollade jag igenom lite missade serieavsnitt, spelade även wii för ett tag sen & åt nyss mat. Ikväll väntas fredagsmys med familj! ♥

Pentatonix.

 Bror/Syster visade mig dem här för en vecka sen. Duktiga är väl de rätta ordet.

Finaste dagen på länge! Har varit med älskade vänner hela dagen. - Saknat! ♥
Bjuder på en fin bild på Linnea och Matilda från för länge sen. ♥

Life unexpected.

- Börjar kolla om på min nya favvo serie i brist på annat att göra.


Blir seriöst deprimerad när serier man verkligen fastnar för slutar, Så då börjar jag kolla om på dem. ♥

Better to be hated then loved for what your not.

Det här med att sommar blogga är nog inte riktigt min grej, Kollade igenom hela min blogg igår och den har nog aldrig stått så stilla som den gör just nu. Jag vill ju skriva och göra fina inlägg med bilder och mening men har verkligen ingen insperation just nu.
 
- Men försöker ändå!
Onsdag idag då och vad har dagen att vänta? Absolut inget specielt, Ska nog snart hjälpa mamma att göra pannkakor till hela familjen men innan det så blir det nog till att spela lite wii. Finns inget bättre att göra hemma en dag som denna, regnet öser ner utanför så att va ute är ju uteslutet. Men jag överlever nog, Sånt här hör ju sommaren till, Right? - Igår.

Seven days.

Bilåk, Shopping, Myggbett, Mer shopping, Trevligt folk, Marknad + karuseller, Födelsedagsfirande, (Grattis Sofie!!), Serier, Bilåk, Shopping, Pizza (På världens godaste pizzeria ♥), Mer bilåk & Serier. 

Så har mina 7 första lediga dagar sett ut i stora drag. ♥

Vaknade vid 1 idag för första gången på hela sommarn, och jag sitter fortfarande i pyjamas och funderar på om jag ska gå och duscha snart för senare idag så bär det åter igen av till Åsarp för ännu mer fix på kusinernas hus. kommer hem på söndag igen, lagom till en ny vecka. Den veckan innan den som är den sista innan skolan börjar. - Kram.

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus