I could get lost in a voice like yours.

- Mina nya favorit röster. åh, är helt in love.. ♥

Think less, Live more.

Det har stått stilla här ett tag nu.. I torsdags så åkte jag nämligen med Nettan och Sofie ner till Hultsfred och var där hela helgen tills på söndag. Hann sedan gå i skolan hela dagen på måndagen men vart på natten till tisdag magsjuk och låg och spydde hela natten i stort sätt, usch hemskaste natten i mitt liv tror jag.. Var då hemma igår och har även varit det idag, mår dock mycket bättre idag. Tack och lov! Senare under dagen så väntas firande av världens bästa pappa som fyller år idag! ♥
- Två från helgen, som bjöd på mycket trevigheter så som hemma gjord pizza och solsken! ♥

Reapeat.

Avril Lavigne - Here's To Never Growing Up / Avril Lavigne - How You Remind Me /
Urban Cone - We Should Go To France (acoustic) / YADi - The blow (Live)

Mina nya favoriter som går på repeat hela tiden här hemma just nu.

7 år.

Idag är det den 17 april. Har precis kommit hem från skolan och ska snart (efter att vi ätit) dra vidare hem till Jenny för att fira Dani som fyller 7 år idag, den lille skiten. Kan knappt förstå att det var sju år sen jag blev moster för första gången, och till världens finaste pojke också. ♥

Tisdagens dag!


Efter en väldigt dålig dag igår så är det idag en ny dag med nya tag! Sitter just nu hemma i sängen efter en jobbig dag i skolan. Bara ett nationella prov i SO kvar denna veckan sen ger jag mig inte på't igen förens nästa vecka. Ska nu göra ett försök till att plugga, har lite att göra innan jag hänger med Nettan och Sofie till Hultsfred på torsdag. Som förövrigt ska bli riktigt kul ♥
- Plugg possition.

Being happy doesn't mean that everything is perfect. It's means that you have decided to look beyond the imperfections.

Kom för en stund sen hem från en övningkörnings-tur. Första gången på landsväg och oj det var annourlunda! fort gick det och lite läskigt måste jag endå säga att det var men riktigt kul!
Annars har inte mycket hänt idag, känns som min tid har gått åt till att vänta mestadels.. Vet inte riktigt på vad igentligen, något annat än det här antar jag. Senare vet jag inte heller vad som händer men jag hoppas på att åka ut till Jesper på en fika och sen senare i kväll avsluta helgen på bästa sätt med Nettan & Sofie. ♥ För imorgon väntas 1 nationella provet av 3 som kommer göras denna veckan.

Morning!

Jag va uppe riktigt sent igår kväll och kollade ifatt lite serier som jag missat under veckan.. Jag tror inte jag somna förens runt efter 2 någon gång och jag var redan trött vid klockan 10 på kvällen men lyckades endå hålla mig vaken så ni kan ju gissa min förvåning när jag imorse vakna och klockan visade tjugo över 8. Jag kanske inte var så trött som jag trodde..
 
Satte på Tv:n och har luggit och kollat på tecknat ett tag. Snart blir det väl att gå upp och göra något annat, orkar inte ligga mer i sängen nu. Senare under dagen vet jag inte riktigt vad som händer, men något blir det nog. Det finns alltid något som måste göras.                              
En oldie, Youie kom nyss in på mitt rum och la sig här bredvid, Mysigare får man leta efter! ♥

the trouble is you think you have time.

Har stått tomt här ett tag nu, Jag har haft lite att göra det senaste dagarna och min trötthet kom ikapp mig. Men idag är det i alla fall fredag och jag har äntligen lite tid över.
 
Vädret här i motala har gått från bra till sämst på sitone, vi har redan haft snö/regn & mulet i 3 dagar nu. Usch! Hoppas att det ändras snart! Men trots vädret så kan inte mycket förstöra min dag idag, Äntligen fredag och som jag längtat! Ikväll ska jag absolut inte göra något mer än att ta det lugnt. ♥
- Några från de senaste dagarna -

2#

Tisdag och min dag har sett ut som dem flesta andra brukar göra; Skola, hem, läxor, äta, gå ut med hundarna sedan mer läxor och snart blir det väl att övningsköra till affären därefter blir det till att kolla igenom lite mer plugg, fixa i ordning sig för kvällen och sen äntligen sova! Det känns verkligen i kroppen att skolan är igång igen, eller om det är för att jag inte är helt frisk än.. men var verkligen dödstrött igår när jag skulle gå och lägga mig och somna typ efter en sekund liggandes, Haha.

Måndag!

Hemma från en bra dag i skolan, alltid kul att träffa alla igen efter ett lov. Har sen jag kom hem hunnit ligga på balkongen i solen med hundarna i några minuter och nyss så tvätta jag av sminket, skönt det där. Nu ska jag väl ta tag i lite plugg som ligger och väntar på mig sen blire mat!

I need a six month vacation, twice a year.

Skämt åsido, men usch jag saknar redan lovet. Vaknade upp till måndag imorse och helt inställd på att börja klockan åtta och när jag kommer till skolan efter att ha i stort sätt sprungit hela vägen i stress så möter jag Mirre och Linnea som säger att dem lik som jag glömt att vi har sovmorgon idag! Så det var bara att gå hem igen, men ska snart dra tillbaks för att börja dagen med SO istället för matte.

if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives.

Idag har verkligen varit en fullspeckad dag, har haft saker att göra i stort sätt hela tiden ända tills nu. Kom nyss ut från duschen och känner mig helt slut, men det känns bra att ha fått gjort lite saker som var nödvändigt. Något som är mindre skönt är att skolan börjar imorgon.. Åhh, hatar söndags ångest! But I will survive. Nej, nu ska jag krypa till kojs och ladda batterierna inför morgondagen. Bye!
- Slänger in en från arkivet, Ge mig sommar, nu tack!

draw a map & find a path.

Ligger just nu i min säng under en filt i ett försök på att bli varmare.. Fryser och mår pretty bad right now så ska ligga kvar här i en liten stund till sen blir det till att gå upp och äta. Idag är det fredag och vi ska därför äta pizza här hemma. Ikväll hoppas jag på mys framför en film eller serie. ♥ Solong!
- Tog en som jag hittade i arkivet, passade bra till fredag tyckte jag. ♥

- It's not the face, but the exprecions on it. it's not the voice, but what you say. It's not how you look in that body, but the thing you do with it.

Rubriken är något från filmen igår, ju mer jag tänker på den desto mer gillar jag den. Snart en av mina favoriter känns det som. Liksom annorlunda på ett fint sätt. ♥
Ännu en dag med sol och värme här i Motala och jag måste spendera den innomhus, har inte ens gått på mina vardaglia promander med hundarna på grund av, ja ni vet.. Men det man inte kan göra ute kan man göra inne! Har luggit på balkongen även idag och myst med mina ulltussar i solen, ↑ det är verkligen härligt. ♥ Har också hunnit med lite läxor vilket känns riktigt skönt.

halsont, snuva & Feber.

Bion igår var bra, jag hade kanske lite för höga förväntningar men den var som sagt endå riktigt bra. Ett stort plus i kanten var ju att vi fick HELA biosalongen för oss själva. ♥ Det har jag aldrig varit med om innan. Efter att jag kommit hem strax inpå natten så gick jag direkt och la mig. Febern hann komma redan igår och ni kan ju gissa hur jag mår just nu.. Usch, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Idag blir det sängläge hela dagen, jag måste bli friskare tills imorgon. ↓ Mina tre bästa vänner just nu.

Home.

Kom hem för ungefär en timme sen och har sen dess bara luggit i solen med Youie och Sasha här ute på balkongen och mysit! ♥

Ska ligga kvar här i värmen i ett litet tag till, sen ska jag börja förbereda lite inför kvällen och vänta in tiden tills det är mat. Hoppas verkligen att det smakar gott även fast min hals inte är på topp just nu. Vi ska ju äntligen äta min favorit mat idag!

My alarm clock is a dream killer.

Ja, det var verkligen tufft att gå upp imorse. Inte nog med att man vant sig med all lovlyx och sovmorgon varje dag, nej jag har också gått och blivit sjuk och även om jag lyckats slippa just feber delen för idag så känner jag mig inte speciellt pigg över huvud taget. Halsont och snuva lär få följa med mig under hela dagen. Usch! men drog ändå iväg och "jobba" idag. Sitter just nu och väntar vilket förklarar mitt inlägg.

Ikväll så blir det förövrigt bio med Nettan och Sofie vilket ska bli super kul! Där i mellan så ska jag hinna med att äta och duscha.

- Slänger in en bild från filmen som vi ska se på bion ikväll. The Host, och Gud va bra den verkar va! Stephenie Meyer som skrivit Twilight böckerna har även skrivit denna. ♥

Sometimes, the smallest Things take up the most room in your heart.

Klockan visar 21:51 och denna tisdagen börjar lida mot sitt slut. Vet inte riktigt vart dagen tog vägen eller vad jag gjort..

 

Nu under kvällen så har jag i alla fall varit hos Nettan och Sofie, spelade lite skippo, pratade och som vanligt kollade på lite serier.. Kom hem för en liten stund sen och ligger just nu i sängen. Ska försöka sova för imorgon blir det till att gå upp tidigt eftersom jag ska jobba. :)

- Har verkligen brist på bilder nu för tiden, så jag bjuder på en oglamorös Kiwi-bild från kvällen men Nettan och Sofie. ❤

Ny vecka!

Och så var måndagen kommen och med en start på en ny vecka och påsklov så åt jag en nyttig och god frukost. Är ingen frukost männsika annars men försökte trycka i mig lite frukt som är så gott. Efter att ha ätit så drog jag på mig lite kläder och gick ut med pälsbollarna här hemma och Sussu var med i högsta hugg. Har precis kommit hem och sitter nu här, ovanligt? haha, nej.
Senare under dagen vet jag inte riktigt vad som händer, har ju plugg som ska va inne nästa vecka men vet inte om jag orkar va så effektiv idag.. Det finns ju endå fortfarande 6 andra dagar kvar på lovet. Annars kommer min dag nog bestå av mer promenader med hundarna, kanske ska baka något och försöka ta det lite lugnt. Känner mig lite hängig och igår kväll var jag bomb säker på att jag skulle bli sjuk då min hals värkte något otroligt, men just nu känner jag mig mycket piggare. Kanske bara behövde vila eller så kommer det bli värre vilket jag verligen inte hoppas. Har ju precis fått lov..

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus