The day before the other one.

Dagen har inte varit en av de bästa denna vecka. Efter att ha kommit hem från praon förut har jag mest tagit de lungt, varit ute med hundarna en gång och även börjat kolla på en film som var för dålig för att kollas färdig på, och nu under kvällen har jag mest suttit i sängen med laptopen i knät och tittat på massa fin inredning som en dag ska få pryda mitt rum. ♥ Just nu sitter jag med både musiken, datan och tv:n på vilket kanske inte är de bästa men jag är för lat för att stänga av något så det får vara. Ikväll väntas BB och förmodligen annat som än är ovetande, Hoppas ni haft en fin dag och att kvällen förblir! (De sötaste jag någonsin skådat, ↓ W♥I)

With Love from Me to You.

Onsdags eftermiddag och en ganska trött Jonna ↑ sitter framför datan och slösar bort tid när hon borde göra läxor och annat vättigt. - Dagen till ära har gått relativt fort till skillnad från Måndagen/Tisdagen, Praon är ingen höjdare och tiden spenderas mest på tankar bortom de hela, Ne nu ska vi inte överdriva.. Lite har jag faktist lärt mig och jag kommer faktiskt in i det mer och mer för varje dag.. men längtar ändå tills fredag då allt är över. Ikväll väntas duschen och Bigan för i morgon är en ny dag med nya tag, Ha det fint!

I början av slutet.


- Två bilder från gårdagen som förövrigt var super bra, tack för allt fint älskade nära och kära.
Dagen började med en biltur ut till Gordegård för att ta sista nattvarden som slut på konfirmationen, Efter det åkte vi hem igen och någon timme senare var det dags för att åka till Jenny .m familj för att fira Dani som fyllde år i tisdags. ♥ Efter en tid där så åkte vi hem och har nu ätit och snart tänkte jag hoppa in i duschen och sedan förbereda inför morgondagen då praon börjar. Ikväll väntas så klart Big Brother som varje söndag. Hoppas ni haft en fin dag och att kvällen förblir! Kram.

Somethings.

Orkade/hann inte skriva igår var för trött och hade annat att göra, ni får ursäkta.. Och för er som undra om filmen i Onsdags var bra så kan jag säga att den var super bra enligt mig, Lite lång men inget man tänker på om man är inne i filmen. Just a tip!

Fredag idag för er som missat de och i helgen är det konfirmation som står på schemat, hoppas vädret hinner bli bättre annars blir jag nog lite ledsen.. Efter helgen väntar en veckas prao tid plus fyra lediga dagar om man räknar med helgen efter så det känns skönt nu en tid framöver om jag trivs på praon det vill säga men de hoppas vi på! Hoppas ni haft en fin dag och att kvällen förblir! :)

Love on tongue.

HappyDay.

Onsdagens skoldag avklarad inte för att de var så mycket "skola" idag efter som vi hade yrkes dag ända fram till lunch och därefter sista lektionen som var musik, så det har varit skönt. Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig lite inför kvällen då det blir bio i Linköping med syster och Sofie, vi ska se The Hungergames det blir nog kul. Hoppas ni också haft en fin dag och att kvällen förblir!

- Bild på gårdagens armband.

- Grattis på din dag älskade du. ♥

April 16, 2012

Hej! Måndagen efter påsklovet och det har varit en jobbig fast ändå vanlig dag. När jag kom hem från skolan förut så kollade jag på två missade avsnitt av TSLOTAT har även hunnit gå ut på en promenix med  hundarna Och just nu sitter jag mest och degar, Har inget vättigt att skriva direkt.. Hoppas ni haft en fin dag och att kvällen förblir! Pusshej!

Berlin ♥

- Har haft 4 helt underbara dagar i Berlin (Bortsätt från Matildas magont, min förkylning under de första dagarna, ont i öron vid landning, skoskav och regn på de sista dagarna.) men som sagt annars 4 helt fantastiska dagar med skratt och upplevelse. Har nog aldrig tagit så många bilder som dessa dagar, Här är Lite utav allt, från olika dagar vid olika tidpunkter. ↓

 

Home is were I belong.

Kom hem förut vid 2 tiden och har än så länge hunnit ligga och beundra min "nya" Tv och data, samt glo på lite missade Big Brother avsnitt, även packat upp lite och förut va jag också en sväng hos Nettan och Sofie och tog igen lite missad tid. ♥ Är nu hemma igen och sitter och fifflar med lite bilder från resan och dricker en ny Loka som pappa överraskade mig med förut. ♥ Åh va skönt att va hemma igen, har saknat alla här hemma så mycket. Ser dock inte fram imot att lovet börjar lida mot sitt slut, Vill inte till skolan, men än är det två dagar kvar så dem ska jag försöka ta vara på så gott jag kan. Hoppas ni haft en fin dag och att kvällen förblir! Kram.

Somewhere else.

- Tidsinställt) Kanske någonstans där jag befinner mig just nu. Berlin. ♥
Bildkälla.

Away.

- Inatt kl 3 åker jag till skavsta för att ta flyget till Tyskland, Berlin med konfan, kommer va borta i 5 dagar så det kommer va ganska dött här nu ett par dagar fram över. När jag kommer tillbaka gottgör jag med en bildbomb, Ni får ha det så bra så länge, kram!

Dream Catcher. ♥

- Högst upp på önskelisatn just nu. ↑
we ♥ it

Allting.

Hejsan! Idag åker jag tillsammans med halva familjen ner till åsarp för att fira påsk tillsammans med släkten där, Kommer hem först på söndag men då lär jag stå i panik och stress eftersom att jag åker till Berlin på natten till måndag så vi får se hur det blir med uppdateringen här då, Men ska försöka fixa tidsinställt. Ni får ha det så bra så länge, Kram! - En påskrelaterad bild från we♥it.

5 April.

Vaknade för någon timme sen, Jag somnade ganska tidigt igår efter att bara ha sovit två timmar under gårdagens natt plus att våran skola hade öppet hus igår i och vi gick tre timmar extra än vanligt, Kom hem vid 8 och duschade, sen gick jag dirket till sängs och somna.. Missade då Big Brother så de ska jag ta igen idag första dagen lovet. ♥ Åh va skönt, fick även tillbaka resultatet på mitt SO prov igår och de gick inte så dåligt som jag trott, Snarare dubbeltvärt om. ♥

Jah idag är som sagt första dagen på påsklovet och jag ska mest ta det lungt, fixa, börja packa inför Berlin som vi åker till på måndag med Konfan och gå ut och njuta av vädret, tänkte börja redan nu och dra ut på en joggingtur med Youie! Ha det bra!

- Youie plutt.

Måndagsglad.

Måndag och ny vecka, Gjorde idag de sista provet innan påsklovet och några läxor har vi inte så jag F.R.I i några dagar nu fram över. ♥ Efter skolan idag så följde Jag med Mirre hem för att kolla på hennes nyfödda lillasyster som var lika liten som en mjölpåse ♥ åh gud jag älskar bebisar och barn av alla slag, efter en lång och mysig pratstund senare begav jag mig hem, väl här hemma möts jag upp av en glad och nyklippt Youie och en annan viftande svans på fyra kortare ben även kallad Sashaplutt. ♥ Har nu hunnit "spela" lite gitarr även fast jag inte kan, haha och ska nu mest bara ta det lungt och invänta kvällens roligheter om de finns några. Hoppas ni haft en fin dag och att kvällen förblir själv så är jag nog så måndags glad som jag kan bli just nu. Puss & Kram!

Earth Hour.


- Helgen har varit bra, bortsätt från dagens pluggande utan framgång då.. Igår spenderades dagen med Nettan och Sofie vi  åkte till linköping och va där i några timmar och efter det hade vi mys under Earth Hour med massa tända ljus och settlers spelande efter det väntades film och medans Sofie och Nettan somna låg jag vaken själv där ett tag sen gick jag hem. :)

Idag har jag inte gjort så mycket har mest pluggat men fattar inte riktigt vad de är vi ska kunna så provet kommer förmodligen gå skit i morgon men ska försöka i några timmar till nu innan Big Brother för efter det ska jag sova. Hoppas ni haft en fin helg! Kram

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus